Οι ώρες των αγιασμών σε σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων – (2020-2021)

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των σχολείων οι αγιασμοί θα γίνουν τις παρακάτω ώρες.

Αναλυτικά:

1o Νηπιαγωγείο – 1ο Δημοτικό 10:45 αγιασμός

2ο Δημοτικό 11:00 αγιασμός

2ο Νηπιαγωγείο 11:20 αγιασμός

3ο Δημοτικό – Ο  Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων εύχεται σε γονείς και μαθητές   «Καλή  Σχολική Χρονιά». Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά θα γίνει στις  10.30 π.μ .Σας πληροφορούμε ότι στην ιστοσελίδα του σχολείου  http://3dimsxfarsal.blogspot.com/  μπορείτε να ενημερώνεστε για νέες ανακοινώσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ και κανόνες λειτουργίας του σχολείου.

3-5 Νηπιαγωγείο νηπιαγωγείο (Μελά): 12:00 αγιασμός

4ο Δημοτικό, Νηπιαγωγείο: 11:15 αγιασμός

1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων: Το 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων εύχεται καλή και ασφαλή σχολική χρονιά σε μαθητές/ριες, γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς. Η ενημέρωση για τον αγιασμό και το πρόγραμμα της Δευτέρας 14ης Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2ο Γυμνάσιο – Λύκειο: 11:00 αγιασμός

ΕΠΑΛ Φαρσάλων: 12:00 αγιασμός

Βαμβακού

Νηπιαγωγείο – Δημοτικό: 10:45

Γυμνάσιο: 11:00

Νηπιαγωγείο Μ.Ευυδρίου – Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου: Το λεωφορείο θα ξεκινήσει κανονικά το πρωί για το δημοτικό.

Γυμνάσιο Μ.Ευυδρίου:  8:00 προσέλευση μαθητών

Οι ώρες για τον προγραμματισμό των αγιασμών έγιναν την Παρασκευή το πρωί.

Όποιος διευθυντής σχολείου επιθυμεί να τροποποιήσει την ώρα του αγιασμού μπορεί να στείλει στο email: info@ifarsala.gr την νέα ώρα η ανακοίνωση του σχολείου του.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις διευθύνσεις των σχολείων, όλοι οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν με την ατομική τους μάσκα, ενώ οι γονείς θα παραμείνουν εκτός σχολείου.

Την Δευτέρα θα διανεμηθούν πέντε χειρουργικές μάσκες σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό, μέχρι να έρθουν στο Δήμο Φαρσάλων από τους αρμόδιους φορείς οι υφασμάτινες.