Συζήτησαν για τα αρδευτικά έργα των Φαρσάλων

Συνάντηση για τα αρδευτικά της επαρχίας Φαρσάλων είχαν στο Υπουργείο στην Αθήνα, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Σκρέκας με τον Φαρσαλινό πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ενιπέα – Φαρσάλων, Αναστάσιο Δραχμάνη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων, Δημήτριος Τύμπας.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρδευτικών της επαρχίας Φαρσάλων, όπως η αποπεράτωση των έργων Υπέρειας – Ορφανών και η δημιουργία 11 λιμνοδεξαμενών σε περιοχές των Φαρσάλων, η επέκταση του δικτύου της λίμνης Σμοκόβου προς το Σταυρό ή και σε περισσότερες περιοχές, καθώς και το μεγάλο έργο της επαρχίας που αφορά το φράγμα της Σκοπιάς Φαρσάλων.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας αφού άκουσε προσεκτικά τους συνομιλητές του, συζήτησε με τους δύο άνδρες για τα σχέδια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορικά με το ζήτημα του αρδευτικού στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, που απασχολούν τους αγρότες, αλλά και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου για το επόμενο διάστημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία