Νικήτρια η Αναγέννηση Φαρσάλων στο φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Η Αναγέννηση Φαρσάλων κέρδισε στο φιλικό προετοιμασίας την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων με σκορ 2 – 1 σε ένα πρώτο άτυπο τεστ μεταξύ τους καθώς οι δυο ομάδες της Επαρχίας θα βρεθούν αντιμέτωπες την φετινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο Κατμέρος στο 3′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αναγέννησης μετά από πάσα του Δημητρίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Σκέγια ισοφάρισε με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Το 1-2 πέτυχε ο Πολύζος με πλασέ από θέση τετ α τετ στο 60′ μετά από όμορφο συνδυασμό μεταξύ Τσιοβάρα και Θέου ο τελευταίος έβγαλε τον Πολύζο σε θέση τετ α τετ και αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Και οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές πέρα από το γκολ με την Αναγέννηση να χάνει ευκαιρίες με τους Πολύζο, Τσιοβάρας, Κατμέρο, Μουτκανά και Δημουλά.

Ενώ από πλευράς Χαλκιάδων οι Πέτσας, Γκουντάρας Σταύρος και Τασιόπουλος δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων να έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με την ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου ενώ την περασμένη Τρίτη αγωνιζόταν με την ΑΕ Κιλελέρ.

Ενώ από την άλλη η Αναγέννηση Φαρσάλων έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με το Μάρκο Καρδίτσας και την Θύελλα Βασιλί.

Ο κ. Βασίλης Τσιανάκας σε επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε ότι για την εποχή που βρίσκεται η ομάδα με βαριά πόδια και αρκετή κούραση είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών.

Ενώ από πλευράς Αναγέννησης Φαρσάλων ο κ. Κώστας Ρόφαλης τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος και από τα 3 φιλικά που έδωσε η ομάδα της Αναγέννησης με ομάδες με διαφορετικό στυλ και προσέγγιση παιχνιδιού, και είδε από τους ποδοσφαιριστές του πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Τραμπάκουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Σκέγια, Βόπης, Πέτσας, Γκουνάρας Χρ., Γκουνάρας Στ., Τασιόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Ραπτόπουλος, Καισέρογλου Ν., Καισέρογλου Ι., Μητσόπουλος.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Χαμορούσος, Ισούφης, Θλιβερός,Δημητρίου, Μουτκανάς Θ., Δημητρόπουλος, Αγγελακόπουλος, Κατμέρος, Πολύζος, Δημουλάς Δ.

Έπαιξαν και οι: Τσιοβάρας, Μπίνας Χρ., Μπίνας Β., Δημητρίου, Πολυμέρου, Φωτογιάννης, Θέος.

Φωτό Αρχείου