ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: “Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις δίκαιες αντιδράσεις με την φίμωση και την καταστολή”

Η Κυβέρνηση που 6 μήνες τώρα αδιαφορεί πλήρως για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Πολιτισμού, αφήνοντας τους απροστάτευτους στη μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να εφαρμόσει για πρώτη φορά σε αυτούς τον αυταρχικό και αντισυνταγματικό νόμο που ψήφισε για τις διαδηλώσεις. Αποφάσισε τον  περιορισμό της σημερινής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) στα Προπύλαια.

Αντί για την αντιμετώπιση  των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία και έχουν πολλαπλασιάσει οι πολιτικές της  στην οικονομία και την εργασία, η κυβέρνηση επιλέγει  να  αντιμετωπίσει τις δίκαιες αντιδράσεις με τη φίμωση και την καταστολή. Όμως ξεχνάει ότι η απόγνωση που έχει δημιουργήσει δε μπορεί να φιμωθεί, ο αγώνας για  στοιχειώδη δικαιώματα, για εργασία και αξιοπρέπεια δεν περιορίζεται με νομοθετικές διατάξεις και καταστολή.

Οι αγώνες των ανθρώπων του Πολιτισμού, όπως και όλων των εργαζομένων που βρίσκονται σε απόγνωση από τις ανερμάτιστες και αντεργατικές πολιτικές της ΝΔ  θα συνεχιστούν, μέχρι να αλλάξουν οι πολιτικές που καταστρέφουν την κοινωνία και την οικονομία.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν την απάντησή τους στην κυβέρνηση της αναλγησίας και του αυταρχισμού.

Οι δίκαιοι αγώνες των εργαζομένων (και) στο χώρο του πολιτισμού θα νικήσουν.