Ξεκίνησε το “ταξίδι” της η Δόξα Υπέρειας!

Το δικό της “ταξίδι” στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία ξεκίνησε η Δόξα Υπέρειας.

Οι “αετοί” με τον Λάζαρο Λαζαρίδη στον πάγκο τους και με νέα συνταγή, νεανικό ρόστερ και κορμό από την Υπέρεια και τα γύρω χωρία, προετοιμάζεται για την Α1 ΕΠΣΛ.

Στην Αμπελιά η Δόξα έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι και ο κ. Λαζαρίδης είχε την δυνατότητα να τεστάρει την ετοιμότητα, την δυναμική τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδος του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς της Δόξας στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται, στην καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ Διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών, την νέα φιλοσοφία και φυσικά τους στόχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Καλή σεζόν σε όλους τους ανθρώπους “αφανείς ήρωες” που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την φετινή σεζόν η Δόξα ξεκινά μια νέα προσπάθεια στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, με παιδιά από την Υπέρεια και τις γύρω περιοχές, με στόχο πρώτα απ’ όλα να “δέσουμε” και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Η σχέση μεταξύ της Διοίκησης είναι άριστη είναι παράγοντες που αγαπούν την ομάδα τους και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι πάντα δίπλα σε όλη την ομάδα.Η προετοιμασία κυλά ομαλά, προσπαθούμε να δέσουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε μέσα από δουλειά και προπόνηση.

Στόχος μας είναι η ομάδα να “αγκαλιαστεί” από το σύνολο του κόσμου της Υπέρειας και των γύρω περιοχών ακόμη περισσότερο.”

Από πλευράς ποδοσφαιριστών δηλώσεις έκαναν οι Γιώργος Τσιούρης, Αποστόλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γκατζόγιας και Χρήστος Κερμελίδης.

Γιώργος Τσιούρης: “Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους.

Η ομάδα μας φέτος προσπαθεί να χτιστεί σε νέες στέρεες βάσεις με παιδιά από την περιοχή της Υπέρειας και λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες.

Με δουλειά, προσπάθεια και υπομονή πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.”

Δημήτρης Γκατζόγιας: Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους.

Από πλευράς μας προσπαθούμε μέσα σε μια νέα βάση να “χτίσουμε” κάτι νεανικό, με προσπάθεια, πειθαρχία και σεβασμό και εμείς ως πιο έμπειροι να είμαστε δίπλα στα νέα παιδιά.

Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή αλλά τα δείγματα είναι θετικά.”

Αποστόλης Παπαδόπουλος: “Καλή σεζόν με υγεία σε όλους, μακριά από απρόοπτα και τραυματισμούς.

Φέτος είναι μια ειδική χρονιά με διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Η Δόξα σε αυτή την νέα συνθήκη προσπαθεί να “χτίσει” κάτι νέο με σταθερές βάσεις, παρών και μέλλον.

Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την νέα προσπάθεια.”

Χρήστος Κερμελίδης: “Καλή σεζόν με υγεία σε όλους.

Η Δόξα φέτος προετοιμάζεται διαφορετικά με το βλέμμα στο μέλλον αλλά και με το στοιχείο της εντοπιότητας αρκετά έντονο.

Πιστεύω με δουλειά και υπομονή θα πετύχουμε στο πλάνο μας.