“Πάλεψε” η Κρήνη, κέρδισε η ΑΕΛ!

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Κρήνης Φαρσάλων, η τοπική Νίκη Κρήνης υποδέχτηκε την Ακαδημία της ΑΕΛ Κ-17. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, με πολλά τρεξίματα, παρόλο που αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την Νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες έψαχναν περισσότερο τα πατήματά τους και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και κάποια μεγάλη φάση.

Η ΑΕΛ Κ-17 είχε την κατοχή, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε την ουσία μπροστά, η Κρήνη έβγαζε αντεπιθέσεις αλλά εξίσου χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο πεισμωμένες, έτοιμες για το γκολ.

Η Νίκη είναι αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Γακόπουλο στην αριστερή πλευρά στο ύψος της μεγάλης περιοχής με πολύ όμορφο πλασέ στο 49′, όπου η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, άπιαστο σουτ για τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Αυτό το γκολ φαίνεται πως “ξύπνησε” τους βυσσινί, οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση και αρχικά με σουτ του Νινίκα και επέμβαση του τερματοφύλακα της Κρήνης, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι πριν περάσει σε κόρνερ.

Η Κρήνη έδειξε από εκεί και έπειτα σημάδια κούρασης καθώς είναι το πρώτο της φιλικό μετά από λίγες και επίπονες προπονήσεις και αρκετές ελλείψεις και έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, με νέα παιδιά, η οποία ξεκινά το πρωτάθλημα στην κατηγορία της και βάσει των στοιχείων που έδειξε σήμερα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις επίσημες υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η ισοφάριση ήρθε στο 82′ με σουτ του Κούκου στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τα δεξιά, αμέσως μετά έγινε το 1-2 στο 84′ με σουτ του Ματράκη και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε τρία λεπτά αργότερα, στο 87′ έπειτα από λάθος συνεννόηση της άμυνας της Κρήνης και κόντρα που εκμεταλλεύτηκε ο Κούκος που διπλασίασε τα τέρματά του.Οι

Συνθέσεις


Νίκη Κρήνης (Μαργαριτόπουλος Θοδωρής): Ράγιας, Κυριάκου, Μακρυγιάννης, Γακόπουλος, Μαργαριτόπουλος Κ., Σελήνης, Ζησόπουλος, Τσανάκας Χ., Ντούλε, Βάτσικας Θ., Λουκανόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Μανούσος, Καρπέτης, Σουφλέρης, Καραλευτέρης


ΑΕΛ Κ17 (Ευαγγέλου Α.): Αραμπατζής, Ασίκογλου, Χαλδούπης, Στάμος, Μπόγδανος, Χονδής, Γκουντάρας, Νινίκας, Γκούλιος, Ματράκης, Μέκρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζέρβας, Μπαργιώτας, Κούκος, Κυρίτσης, Μπαγιώτας, Τσιούπρος.

Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση παρευρέθη και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, κος Σταύρος Πουλαράκης.

Πηγή: regista.gr