Νικήτρια η Αμπελιά στο φιλικό με την Υπέρεια!

Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δόξα Υπέρειας δοκιμάστηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που στόχο είχε να δουν οι δυο προπονητές την ετοιμότητα των ομάδων τους και να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος βρίσκεται στην φάση μονταρίσματος και προετοιμασίας εν όψει της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας με νέα πρόσωπα και φιλοσοφία, κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1 – 0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βράκα.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των ερυθρολεύκων καθώς είχε προηγηθεί και ένα παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Κ19 του Ηρακλή Λάρισας όπου οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με σκορ 3-4.

Από την άλλη για την Δόξα Υπέρειας η οποία με νέα συνταγή, νεανικό ρόστερ και κορμό από την Υπέρεια και τα γύρω χωρία, προετοιμάζεται για την Α1 ΕΠΣΛ, αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό επιθετικά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο με ανάπτυξη.


Η Υπέρεια είχε δυο καλές στιγμές με τους Αρσενόπουλο και Κερμελίδη, ενώ η Αμπελιά “απάντησε” με ένα σουτ του Βράκα και μια προβολή του Ραπτοτάσιου με τον Ευθυμιάδη να δηλώνει “παρών”.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Δόξας σημειώθηκε στο 2′ όταν ο Αρσενόπουλος με εξουδετερωμένο τον Δούνια σούταρε πάνω σε σώματα αμυντικών.

Στο δεύτερο μέρος η κόπωση, οι αλλαγές και οι δοκιμές έφεραν όπως είναι λογικό και την πτώση στην απόδοση των δυο ομάδων, όμως η προσπάθεια για σωστή ανάπτυξη και κυκλοφορία συνεχίστηκε.


Εν τέλει στο 70′ ο Βράκας με όμορφη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σκαντζούρη για το 1 – 0.

Οι Συνθέσεις


Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης): Δούνιας, Πατρίκης, Μερτζανίδης Η, Σαμαράς, Κοτρώτσιος Θ, Μητροδήμος, Κοτρώτσιος Χρ., Βράκας, Γκουντάρας, Ραπτοτασιος, Τσανας.
Έπαιξαν και οι: Χριστοδούλου, Ραπτοτασιος Δ., Πλίτσης Δ., Μερτζανίδης Φ., Καρατζούκος.


Δόξα Υπέρειας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Δημητρίου Απ., Γκατζόγιας, Πίσλι, Αρσενόπουλος, Κερμελίδης, Ζαχαράκης, Τσούνι, Γεωργολόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Σκαντζούρης, Τσιούρης Ν., Τσιούρης Γ., Λαυδής, Μπάφας, Λαμπράκης, Κέτσι.