Κάτι καλό “χτίζεται” στο Βασιλί

Μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων ο κ. Παναγιώτης Κορδαλής έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα του εν όψει της νέας σεζόν.


Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό ενώ είχαμε και ελλείψεις βασικών παικτών, στο ήδη υπάρχον ροστερ έχουν προστεθεί ποδοσφαιριστές έμπειροι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρώτα από όλα να γίνουμε παρέα και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο.
Εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες.”

Η Θύελλα Βασιλί ενισχύθηκε δυναμικά το τελευταίο διάστημα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

Συγκεκριμένα με τα χρώματα της Θύελλας θα αγωνίζονται οι Αλέξης Μακρής, Σταύρος Μουτκανάς, Φώτης Γκατζανάς και Κώστας Τζιλήρας.
Πρόκειται δεδομένα για κινήσεις με παραστάσεις και εμπειρίες που θα προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στην ομάδα της Θύελλας.


Ο Μακρής στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Θύελλας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες.

Ήρθα σε μια ομάδα που πάνω από όλα είναι παρέα με στόχο να βοηθήσω και εγώ για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Ο Μουτκανάς δήλωσε: «Καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία, να «δέσουμε» ως σύνολο και να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Δηλώσεις έκανε και η “παλιά φρουρά” της Θύελλας.


Συγκεκριμένα ο Μπόγκας Θοδωρής δήλωσε: “Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες.

Ως πρώτη εικόνα είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα γραφής και αισιόδοξος για την συνέχεια.”


Ο Γιώργος Καραγιάννης τόνισε χαρακτηριστικά: “Καλή σεζόν με υγεία και χωρίς απρόοπτα.
Όσο αφορά την Θύελλα στόχος είναι αρχικά να “δέσουμε” να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας.


Τέλος ο Βασίλης Σουλιώτης τόνισε: “Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Η δική μας ομάδα ξεκινά μια νέα προσπάθεια, με φιλοδοξία.
Εύχομαι να “δέσουμε” να γίνουμε παρέα και να πετύχουμε τους στόχους μας.”