Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε Θύελλα και Αναγέννηση

Θύελλα Βασιλί και Αναγέννηση Φαρσάλων αναμετρήθηκαν σε φιλικό προετοιμασίας στο Βασιλί σε μια αναμέτρηση η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ 2 – 2.

Για το Βασιλί αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενώ για την Αναγέννηση ήταν η δεύτερη αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με την Αναγέννηση να είναι πολύ καλή στο πρώτο μέρος να σκοράρει με τον Πολύζο για το 0 – 1, ενώ είχε και αρκετές καλές στιγμές με τους Πολύζο, Δημητρόπουλο ενώ στο τέλος του πρώτου μέρους ο Θωμάς Μουτκανάς είχε και δοκάρι με εξ επαφής προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα ήταν αυτή που παρουσιάστηκε βελτιωμένη και κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Σταύρου Μουτκανά μετά από πάσα του Ακρίβου.

Η Θύελλα είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ και η Αναγέννηση στις αντεπιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει.


Εν τέλει ο Πολύζος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μακρή, ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι και κέρδισε τον Αποστολάκη για το 1 – 2.

Το τελικό 2 – 2 σημειώθηκε από τον Αρίφι μετά από διπλή επέμβαση του Ιακωβάκη σε πλασέ του Τριανταφύλλου.


Σίγουρα ήταν ένα φιλικό στο οποίο οι δυο προπονητές προσπάθησαν να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα και να τεστάρουν τις ομάδες τους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι Συνθέσεις


Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Αποστολάκης, Λιτσόπουλος, Αλεξίου, Μπόγκας Θ., Μακρής, Ξυνογαλάς, Μουτκανάς Σ., Σουλιώτης Β., Κουκουτής, Αγγελουσόπουλος, Καραγιάννης.

Έπαιξαν και οι: Ακρίβος Θ., Μαργαριτόπουλος Κ., Τριανταφύλλου Γ., Μπόγκας Θ. και Σουλιώτης Η.


Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Χαμορούσος, Ισούφης, Θλιβερός, Μπούλαρι, Μουτκανάς Θ., Δημητρόπουλος, Θέος, Κατμέρος, Πολύζος, Δημουλάς Δ.

Έπαιξαν και οι: Τσιοβάρας, Μπίνας Χρ., Μπίνας Β., Δημητρίου, Πολυμέρου, Φωτογιάννης, Γιωργόπουλος, Αγγελακόπουλος.