Ο καιρός της Κυριακής

Για την Κυριακή αναμένεται σχετικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μέτριοι σε ένταση από 3 έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν  τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί  μέτριοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, με τα ανατολικά  Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά κυρίως τις πρωινές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως 5 μποφόρ , με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στην Θράκηηλιοφάνεια και ζέστη θα επικρατήσουν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας  με παροδικές νεφώσεις που αναμένεται να αναπτυχθούν  τις πρωινές ώρες, στην περιοχή της Χαλκιδικής. Οι  άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι σε ένταση από 5 έως 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, με τα δυτικά να κυμαίνεται σε 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησογενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί έως το απόγευμα που θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς προς μέτριοι 3 με 5 μποφόρ με το Αιγαίο τοπικά να φτάνει τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, με την Ήπειρο να κυμαίνεται  4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 4 με 6 μποφόρ  και στα ανατολικά τοπικά  αναμένεται να φτάσουν τα 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτηηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας με καθαρό ουρανό έως αργά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι προς ισχυροί σε ένταση από  6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία τοπικά θα φτάσουν τα  8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση στα δυτικά από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ζέστη και ήλιος θα επικρατήσουν κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι προς ισχυροί  σε ένταση από 6 με 7 μποφόρ, με τα νότια τοπικά να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια.

Ο καιρός την Δευτέρα
Τη Δευτέρα αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι  θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς προς μέτριοι 3 έως 6 μποφόρ με τα πελάγη τοπικά να φτάνουν τα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!