Η Κωνσταντίνα Δερέκα 2η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

Τη μεγαλύτερη διάκρισή της έως σήμερα πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Δερέκα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία κορασίδων του Πανελλήνιου Σκακιστικού Πρωταθλήματος 2020.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Περιστέρι από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Η επίδοσή της σε αυτό ήταν 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες κερδίζοντας μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια και τελειώνοντας το τουρνουά ως η μοναδική αήττητη σκακίστρια.


Η Φαρσαλινή σκακίστρια η οποία αγωνίζεται για την ομάδα του Γαλαξία Θεσσαλονίκης έχει προπονητή τον κ. Βασίλη Τσαρουχά. Η επιτυχία αυτή της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί για τρίτη φορά στην Εθνική μας ομάδα στο επίσημο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Επίσης πέτυχε τη μοριοδότησή της (8%) για την εισαγωγή της σε Πανεπιστημιακές σχολές. Οι αγώνες έγιναν ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.