Φάρσαλα: Άνοιξε τις πύλες του το νέο φροντιστήριο Αγγλικών της Κατερίνας Βρουβάκη

Αγαπητοί φίλοι, γονείς, μαθητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φροντιστήριο μας  “Busy Bees School of English by Katerina Vrouvakis” άνοιξε και λειτουργεί κανονικά επί της Θέτιδος 121. Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, πλήρως ανακαινισμένο, λειτουργικό και με διακόσμηση που είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας θα λατρέψουν!

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι κατόπιν σοβαρής σκέψης αποφασίσαμε να μην προβούμε σε εκδήλωση εγκαινίων καθώς οι καιροί μας είναι τουλάχιστον περίεργοι και μια τέτοια κίνηση, όσο και αν τη θέλαμε, θα περιέπλεκε τις καταστάσεις. Ο αγιασμός του χώρου θα τελεστεί σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, παρόλα αυτά θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας όποτε εσείς το επιθυμείτε. Τα μαθήματα ξεκινούν από τις 7/9 και το τμήμα “pre-junior” για τους λιλιπούτειους μας φίλους, που θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, από τις αρχές Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:

6973 351 318

24910 23940

Τα οποία θα τα βρείτε και στην ιστοσελίδα μας:

www.busybees.gr

Επίσης μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερωνόσαστε για τη δραστηριότητα μας, στους ακόλουθους συνδέσμους:

www.facebook.com/busybeesfarsala

www.instagram.com/busybeesfarsala

Σας ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία, το σημαντικότερο όλων των αγαθών!

Katerina Vrouvakis

Bachelor of Arts in English Literary Studies

Middlesex University, London