3η χρονιά λαχειοφόρος για την οικονομική στήριξη των σωματείων

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διενέργεια μεγάλης λαχειοφόρου, πολλαπλών κληρώσεων. Ο θεσμός που για δύο χρόνια είχε τεράστια απήχηση στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας υλοποιείται – μετά από απαίτηση των ομάδων – για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως η λαχειοφόρος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΠΣΝΛ, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, καθώς το αντίτιμο των λαχνών θα αποτελεί έσοδο για τους συλλόγους, ως οικονομική συνεισφορά.
Για την αξιοπιστία της διαδικασίας κάθε χρόνο οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα προκύπτουν μέσω της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.

Την πρώτη χρονιά ο νικητής του αυτοκινήτου κ. Καραγκόγος Ιωάννης είχε προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό από το σωματείο του Όλυμπου Καρυάς ενώ το μηχανάκι κληρώθηκε σε λαχνό που προμηθεύτηκε από το σωματείο της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων ο κ. Παπαγεωργίου Αρίστος.

Τη δεύτερη χρονιά ο νικητής του αυτοκινήτου κ. Κοσμάνος Αστέριος είχε προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό από τη Λάρισα ενώ το μηχανάκι κληρώθηκε σε λαχνό του σωματείου του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης.

Φέτος, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν τα σωματεία με την παύση των χοροεσπερίδων και την απαγόρευση των φιλάθλων η λαχειοφόρος αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο για τις ομάδες.

Σημειώνεται επιπλέον, ότι το 10% της αξίας των λαχνών καταβάλλεται υπέρ του Ταμείου Αρωγής των αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών.