Νέος και… ωραίος ο Ολυμπιακός Αμπελιάς!

Τέλος καλά, όλα καλά για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς ο οποίος παρά τις όποιες δυσκολίες θα πάρει μέρος κανονικά στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τη προετοιμασία του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν!

Έχοντας ως παρακαταθήκη τη περσινή εξαιρετική σεζόν στη «μεγάλη» κατηγορία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο τέλος της όποιας όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.


Με αλλαγές στο διοικητικό σχήμα και με νέο προπονητή τον έμπειρο, Φώτη Πλίτση, ο νέος σε πρόσωπα, Ολυμπιακός, θέλει να αφήσει στο στίγμα του στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Το έναυσμα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έδωσε ο διοικητικός του Ολυμπιακού Αμπελιάς, Άρης Θλιβερός.


«Ξεκινάμε από εκεί όπου μείναμε πέρυσι. Κάναμε μια καλή πορεία και αυτός είναι και ο στόχος μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα απέκτησε ορισμένους καινούργιους παίκτες που έχουν ζήλο και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Εμείς από τη πλευρά της διοίκησης θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά τους και να τα βοηθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί. Τους παρέχουμε ένα γήπεδο στολίδι, κατηγορία καλή και προπονητή. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι τους μέσα στους αγώνες να πετύχουν τους στόχους τους. Εύχομαι καλή χρονιά και επιτέλους να βρεθεί λύση στο θέμα της πανδημίας ούτως ώστε να μην υπάρχουν διακοπές ξανά».

Στα προβλήματα που δημιούργησε ο Κορονοϊός στάθηκε ο νέος προπονητής, Φώτης Πλίτσης, δίνοντας και το αγωνιστικό μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς που πλησιάζει.

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Εύχομαι ο κόσμος να αφήσει πίσω του τα προβλήματα που δημιούργησε αλλά και δημιουργεί ακόμη και σήμερα ο Κορονοϊός. Να ξεκινήσουμε κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Στην Αμπελιά γίνεται μια καινούργια προσπάθεια. Η διοίκηση μας έδωσε ότι της ζητήσαμε. Έχουμε ενισχυθεί αισθητά. Περιμένουμε τέσσερις ακόμη μεταγραφές. Μέσα από προσπάθεια, σκληρή δουλειά και όρεξη εύχομαι να είμαστε αυτοί που θέλουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος».


Στο γήπεδο συναντήσαμε και τον μέχρι τη περσινή σεζόν διαιτητή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, τον Κώστα Ακρίβο, ο οποίος με καταγωγή από την Αμπελιά Φαρσάλων, δεν έχασε στιγμή αφότου αποφάσισε να «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα του, αποφασίζοντας να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς με ενεργό ρόλο στη νέα αυτή εποχή του Ολυμπιακού Αμπελιάς.

Όντας πλέον βοηθός προπονητή εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος λέγοντας, «θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές. Μετά από αρκετά χρόνια στη διαιτησία, πλέον καλούμε να προσφέρω τις υπηρεσίες στον τόπο μου από άλλο πόστο. Έχω όρεξη και μεράκι για το ποδόσφαιρο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα του χωριού μου σε ότι και εάν μου ζητηθεί».

Νίκος Βράκας (Ποδοσφαιριστής): «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία. Να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα και να είμαστε μακριά από τραυματισμούς. Η ομάδα είναι καινούργια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνετη παραμονή στη κατηγορία και μετ΄ έπειτα μια καλή πορεία στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας».

Ηλίας Μερτζανίδης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες. Όλες τους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θεσπίσει. Ελπίζω και εμείς με τη σειρά μας, μέσα από την ομαδική δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η παραμονή μας στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας και να δικαιώσουμε τη διοίκηση του συλλόγου που μας εμπιστεύθηκε».

Το νέο Δ.Σ.
Άρης Θλιβερός
Δημήτρης Μπέης
Χρυσοβαλάντης Μπέης
Ηλίας Ακρίβος
Κωνσταντίνος Καρβούνης
Σπύρος Τσιλομήτρος
Δημήτρης Καλογερόπουλος

Πηγή:Arenalarissa.gr