Ήττα του Αχιλλέα στο φιλικό με την ΑΕ Κιλελέρ

Την ήττα με σκορ 0 – 2 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο φιλικό κόντρα στην ΑΕ Κιλέλερ το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει την πρώτη καλή στιγμή όταν το πλασέ του Αναγνώστη πέρασε μόλις δίπλα από τα δοκάρια του Μαγαζιώτη.

Η ΑΕ Κιλελέρ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Αχιλλέα σκόραρε, όταν ο Αργύρης πλάσαρε και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ ο Γκαραλιάκος εκτέλεσε με δύναμη, ο Παρθένης δεν κατάφερε να διώξει στην έξοδο που επιχείρησε και έτσι μετά από κόντρες ο Μαλάκος πέτυχε το 0 – 2.

Ο Αχιλλέας έχασε ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία να μειώσει όταν ο Πλιάγκας “έσπασε” την μπάλα στον Καναβό αυτός προ κενής εστίας δεν κατάφερε να πλασάρει η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Πλιάγκα με το πλασέ του τελευταίου να περνά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε η ΑΕ Κιλελέρ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα.

Ο Αχιλλέας είχε δυο καλές στιγμές όταν το πλασέ του Αλέξη Κομισόπουλου από θέση τετ α τετ πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καρέντζου.

Ενώ στην τελευταία καλή στιγμή το πλασέ του Αναγνώστη σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι παρέμεινε το 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης, Τλούπας, Μπερσιάνης, Κατσανάκης, Τσούλης Θ, Τσούλης Δ., Κορδαλής, Αναγνώστης, Παπακωνσταντίνου, Πλιάγκας, Καναβός.

Έπαιξαν και οι: Κουσιάς, Κομισόπουλος Αλ., Πατσιούρας, Γανός, Κυριαζόπουλος, Τσιανάκας, Γκουντόπουλος.

ΑΕ Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης Γουρνάρης, Κίτσιος, Μαντζαφούλης Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Γκαραλιάκος, Μαλάκος, Παπαχρήστος, Χατζής Κ.

Έπαιξαν και οι: Χατζής Γ., Μπάλας, Ντονούδης Καρακυρίτσης, Κολοβός.