Διπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ανακοίνωσε ακόμη δυο προσθήκες, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Αθανασόπουλο και με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό Τάσο Σαμαρά.

Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν τόσο απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, με τον ίδιο που προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με τη Δόξα Ραχούλας και στο παρελθόν έχει σημαντικές παρουσίες σε ομάδες του Νομού μας.

Ενώ ο Τάσος Σαμαράς είναι γνώριμος στην Επαρχία Φαρσάλων καθώς μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ έχει εμπειρίες και παραστάσεις από την Α ΕΠΣΛ DETOX.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Νίκο Αθανασόπουλο: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ανακοινώνει την μεταγραφή του Νίκου Αθανασόπουλου. Ο Νίκος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Ραχούλας. Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Αμπελιάς σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για τον Τάσο Σαμαρά: “Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ανακοινώνει την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Τάσο Σαμαρά. Προηγούμενη ομάδα του Τάσου ήταν ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Τάσο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Αμπελιάς, σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.”