Η Φλόγα πέρασε από τα Φάρσαλα – Ποδηλάτης έκανε τον γύρο της Θεσσαλίας

Το Σάββατο 29 Αυγούστου η ΦΛΟΓΑ-Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες (παράρτημα Καρδίτσας) υποδέχτηκε στα Φάρσαλα και την Καρδίτσα, τον αθλητή ποδηλασίας κ. Άγγελο Κριτσιώτη, ο οποίος έκανε το γύρο της Θεσσαλίας στις 29 και 30 Αυγούστου 2020, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τον αγώνα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο

Ο αθλητής, ξεκίνησε από το Λιμάνι του Βόλου με πορεία προς τα Φάρσαλα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, την Ελασσόνα, τη Λάρισα και τερμάτισε στο Βόλο, ενώ συνοδευόταν  από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου και από την εκπρόσωπο της ΦΛΟΓΑΣ Μαγνησίας κα Τριανταφύλλου Ντίνα.

Ο κος Κριτσιώτης βρέθηκε στα Φάρσαλα στις 12:00 το μεσημέρι και στην Καρδίτσα στις 17:00 το απόγευμα,  όπου τον υποδέχτηκαν με θέρμη οι κάτοικοι των δύο πόλεων. Ακολούθησαν ομιλίες από τοπικούς παράγοντες και οι παρευρισκόμενοι στήριξαν το έργο της ΦΛΟΓΑΣ αγοράζοντας κάποια από τα χειροποίητα δημιουργήματα των εργαστηρίων της.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ενημέρωση για το έργο του Συλλόγου και βιωματικές δράσεις με τη συμμετοχή των εθελοντών της ΦΛΟΓΑΣ. Τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας λόγω COVID-19.

Η ΦΛΟΓΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ευχαριστούμε πολύ τους Δήμους Φαρσάλων και Καρδίτσας για την παραχώρηση χώρου προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και στις δύο πόλεις.

Ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησαν με την παρουσία τους: την κα Πιτσιάβα Φωτεινή, τον κ. Βαρακλιώτη Κωνσταντίνο (σύμβουλοι Κοινότητας Φαρσάλων), τον κ. Μπρόζο Κωνσταντίνο-Δημοτικό Σύμβουλο Φαρσάλων, τη Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κα Σκόνδρα Ασημίνα, τον κο Ευθυμίου Παναγιώτη-εκπρόσωπο του βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωτσού Γεωργίου, τον εκπρόσωπο του ΔΟΠΑΚ Δήμου Καρδίτσας κ. Ζησόπουλο Βησσαρίωνα, τους εκπροσώπους των παρακατω Συλλόγων: Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων, Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων, Σύλλογος Γυναικών Ευιδρίου «ΜΕΛΙΝΑ», Σύλλογος Ηπειρωτών Φαρσάλων και Περιχώρων, Σύλλογος Ντόπιων Φαρσάλων «Ο ΕΝΙΠΕΑΣ», Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Φαρσάλων, Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ», Σύλλογος «TRIATHLON STAR» Καρδίτσας, Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Καρδίτσας και το γυμναστήριο αναρρίχησης Καρδίτσας 9 degrees-climbing team.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας για την προσφορά ειδών προστασίας από τον COVID-19 (αντισηπτικά και μάσκες), την προσφορά γλυκισμάτων και μπουκαλιών νερού για τους παρευρισκόμενους στις 2 εκδηλώσεις, την προσφορά τραπεζοκαθισμάτων και την προσφορά οπτικοακουστικών μέσων.

Οι χορηγοί μας στα Φάρσαλα: Φαρμακεία: Συστεγασμένα Φαρμακεία Γεωργόπουλος-Κοντονίκας-Κουκουφλή, Καράμπας Ελευθέριος, Δαμιανός Δημήτριος

Κάβα Κοντός Βάιος, Νταραγιάννης Catering

Αρτοποιεία: Αφοί Ζαχαρή, Μπιζούλας Βασίλειος, Μπερσιάνης Βασίλειος, Αφοί Παύλου

Οι χορηγοί μας στην Καρδίτσα: Φαρμακεία: Λέμα Μαριάννα, Μπέκου Μιράντα,  Παναγόπουλος Γεώργιος, Μπαλογιάννης Β, Χατζοπούλου Λευκή, Νικολάου-Μπρουζούκη Παρασκευή.

Βιολάντα Α. Ε., A.H. B. Group SA (εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ), Τσικρίκας Βασίλειος-Ηχητικά.

Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς…..

Όλοι μαζί μπορούμε….. Ο Παιδικός Καρκίνος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ….

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!