Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει συμβόλαιο 750 εκατ. ευρώ στον Μέσι!

Σοκ και δέος! Η Σίτι προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι… 750 εκατ. ευρώ για την επόμενη πενταετία σε Premier League και MLS!

Ο Λιονέλ Μέσι πιο κοντά στην Premier; Απίστευτο, μοναδικό, εκκωφαντικό! Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να δώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Αργεντίνο σταρ για να τον κάνει δικό της για την επόμενη πενταετία.

Οπως αποκαλύπτει η Sport, η Σίτι θα τον κάνει τον πλουσιότερο αθλητή στον πλανήτη, αν τελικώς αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα. Η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι στον Μέσι είναι να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και και μετά για άλλα δύο χρόνια στο MLS με την φανέλα της New York FC.

Οι ετήσιες απολαβές θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις Η.Π.Α. ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ, 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play που αντιμετωπίζει η Σίτι. Ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, έχει μιλήσει με τον Γκουαρδιόλα, ωστόσο υπάρχει το θέμα της αποζημίωσης της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κάνει πίσω!

Θυμίζουμε, πως την ώρα που ο Αργεντινός ισχυρίζεται πως είναι ελεύθερος γιατί μπορεί να «σπάσει» μονομερώς τη σύμβασή του όπως ορίζεται από όρο στα έγγραφα και δεν πήγε το πρωί στα τεστ για κορονοϊό στο προπονητικό γήπεδο, η Μπαρτσελόνα έχει και τη στήριξη της LaLiga στους δικούς της ισχυρισμούς για τα δεδομένα του συμβολαίου.

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει πλησιάσει ποτέ την Μπάρτσα για να ενημερώσει για το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό διεθνή. Στην πραγματικότητα, κανένας σύλλογος δεν το έχει κάνει. Όλοι περιμένουν, ωστόσο η ομάδα του Etihad είναι αυτή που κάνει τα πάντα για να πείσει τον παίκτη και με αυτά τα λεφτά σίγουρα τα έχει καταφέρει…

Πηγή: gazzetta.gr