Ξεκίνησε η Θύελλα Βασιλί…

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Θύελλας Βασιλί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον σύλλογο στην Β’ ΕΠΣΛ κατηγορία με υψηλούς στόχους και όραμα.

Η Θύελλα με τον έμπειρο τεχνικό κ. Παναγιώτη Κορδαλή να παραμένει για ακόμη μια σεζόν στον πάγκο και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδος να ανανεώνουν πλέον ρίχνουν το βάρος στο κομμάτι της ενίσχυσης όπου στόχος είναι οι ποιοτικές προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ιστορικού σωματείου.

Οι άνθρωποι της Θύελλας Βασιλί βρίσκονται κοντά σε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την περασμένη Τετάρτη οι πορτοκαλί πάτησαν γήπεδο με την πρώτη προπόνηση να συμπεριλαμβάνει τον καθιερωμένο αγιασμό και εργομετρικές μετρήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ομάδος. Έτσι ανεβάζουν ρυθμούς ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας.