Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε Αχιλλέα Φαρσάλων και ΑΟ Μαυροβουνίου

Ισόπαλο με σκορ 1 – 1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον ΑΟ Μαυροβουνίου στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας και αυτό ήταν ένα πρώτο τεστ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι με τον Δημήτρη Τσούλη κινητήριο μοχλό προσπάθησαν να δημιουργήσουν από τον άξονα και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Αχιλλέας απείλησε με ένα πλασέ του Αλέξη Κομισόπουλου το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια, όπως και το σουτ του Πλιάγκα.

Στο 25′ ο Πλιάγκας συνδυάστηκε όμορφα με τον Παπακωνσταντίνου με τον τελευταίο να σκοράρει με ψύχραιμο πλασέ.

Το Μαυροβούνι απάντησε άμεσα καθώς σχεδόν 10′ αργότερα ο Γκατζούλης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή και με πλασέ ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και η δύναμη ήταν αυτή που κυριάρχησε.

Το Μαυροβούνι απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο Παρθένης.

Στα τελευταία λεπτά ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές και είχε κάποιες καλές στιγμές όταν ο Καναβός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Ριζόπουλο να τον σταματά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Μαυροβουνίου σταμάτησε και το πλασέ του Παπακωνσταντίνου, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή η κεφαλιά του Καναβού πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και έτσι παρέμεινε το 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τλούπας, Καρέντζος, Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Κορδαλής, Τσούλης Δ., Παπακωνσταντίνου, Πλιάγκας, Αναγνώστης, Κομισόπουλος Α.

Έπαιξαν και οι: Παρθένης, Κατσανάκης, Μπερσιάνης, Καναβός, Μούρι, Κυριαζόπουλος.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Βαλώζος, Νασιάκος (10′ λ.τ. Νώττας), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Γκατζούλης, Μπέτσης, Σπανός, Χατζηλιάδης.

Έπαιξαν και οι: Μπάγκας, Ριζόπουλος, Τατσέλος, Ζαφειρίου, Στεργίου, Ακριβόπουλος, Ράχης.