Κάλεσμα προς τους Φαρσαλινούς για ενεργή συμμετοχή στις εκλογές του Φιλοζωικού

Έκκληση προς τους Φαρσαλινούς πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις προσεχείς εκλογές στις (17/09) πραγματοποιεί με ανακοίνωσή του, το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους, για το μηδενικό ενδιαφέρον έως σήμερα για τις προσεχείς εκλογές του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το κάλεσμα: “Αγαπητά μας μέλη, συμπολίτες και συμπολίτισσες, έχει περάσει μια εβδομάδα από την ανακοίνωση των εκλογών του φιλοζωικού σωματείου Φαρσάλων στις 17/9/2020. Μέχρι τώρα οι συμμετοχές είναι μηδέν…Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι από μια πόλη με τόσες χιλιάδες κατοίκους, δεν υπάρχουν 10-15 άτομα που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν με αυτά τα λατρεμένα πλάσματα (αδέσποτα)!!!

Εμείς θα είμαστε εδώ ακόμη και αν τις υπεύθυνες θέσεις τις αναλάβουν νέα άτομα με νέες δυνάμεις και όρεξη!!! Ποτέ μα ποτέ δεν θα απαρνηθούμε τα 8 χρόνια έργου, που ήταν για μας εμπειρία ζωής! Προσφέροντας και παίρνοντας αγάπη από τα πιο αθώα πλάσματα. Όσοι ασχολούμαστε ακόμη είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και έτσι θα παραμείνουμε, αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι θα είναι καλά τα πλάσματα μας!

Ελάτε σε αυτήν την γροθιά που μάχεται μια δεκαετία για την ευζωία και τα δικαιώματα των ζώων. Γίνετε ενεργοί και θα πάρετε τα μεγαλύτερα διδάγματα. Πάρτε μας τηλ 6972984556, στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας και δηλώσετε συμμετοχή στις εκλογές μας έως της (12/09). Αν σε περίπτωση δεν συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο του 2020!!!!! Θα σας ενημερώσουμε, ευχαριστούμε πολύ το Διοικητικό Συμβούλιο”.