Έδωσαν τα χέρια Αναγέννηση Φαρσάλων και Δημήτρης Καπετανόπουλος

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Καπετανόπουλο για συνεργασία με στόχο την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών ήρθε η Αναγέννηση Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Αναγέννηση Φαρσάλων ενισχύει ακόμη περισσότερο και με πολύ δυναμικό τρόπο και σημαντική συνεργασία το πλάνο το οποίο έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του και ημέρα με την ημέρα αποκτά ακόμη περισσότερες σταθερές και βάσεις στηριζόμενες στον τρόπο λειτουργίας και ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από τόσο από την Ακαδημία του συλλόγου ως φυτώρια είτε νεαροί ποδοσφαιριστές της επαρχίας Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Αναγέννησης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η προώθηση και ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών με πλάνο να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες τη τάξει κατηγορίες.

Δεδομένα είναι μια συνεργασία που ανεβάζει επίπεδο και αλλάζει το στάτους του συλλόγου που το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει όλο το βάρος στα νέα παιδιά τα οποία και θα αποτελούν τον κορμό και της ανδρικής ομάδας.“

Ο κ. Καπετανόπουλος ο οποίος την Τρίτη 25/8 είχε την πρώτη συνάντηση και ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδος καθώς παρακολούθησε και την προπόνηση σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε χαρακτηριστικά:

“Πιστεύω ότι το Project της Αναγέννησης Φαρσάλων είναι κάτι που αν έχει την στήριξη, τις βάσεις και τις σωστές κατευθύνσεις μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Όμως αρχικά θα πρέπει η Διοίκηση του Συλλόγου να στηρίξει, οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο να καθοδηγούν σωστά και οι ποδοσφαιριστές να μην ξεχνούν ότι μόνο με πολύ δουλειά και λίγα λόγια μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Πλέον το ποδόσφαιρο βασίζεται στην τεχνογνωσία, την σκληρή δουλειά, την σωστή κατεύθυνση και τις πολύπλευρες γνώσεις.

Στόχος είναι να υπάρχει μια αγαστή συνεργασία και προσέγγιση, ώστε αρχικά να γίνει τρόπος ζωής και μότο σε όλα τα παιδιά ότι μόνο με δουλειά μπορείς να πετύχεις και να πας μπροστά.

Με στήριξη δουλειά και σωστές κατευθύνσεις ο δρόμος είναι πάντα πιο προσβάσιμος.

Επίσης το απόλυτο σενάριο θα ήταν να υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ των ομάδων των Φαρσάλων όπου μέσα από μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές θα ήταν ευχαριστημένες και θα ήθελαν να δουλέψουν μαζί θα εκτοξευόταν και οι πιθανότητες τόσο για τις ομάδες να πετύχουν στα πλάνα που έχουν θέσει όσο και για τους αθλητές.”