Ξεκίνησε το “ταξίδι” του ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων!

Ξεκίνησε με διάθεση, όρεξη και απόλυτη προσήλωση στους στόχους η σεζόν για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Οι «ροσονέρι» με φιλοδοξία, πάθος και αθλητικότητα ετοιμάζουν το «πλάνο» τους για την νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.


Με τον Βασίλη Τσιανάκα για ακόμη μια σεζόν στο «τιμόνι» τους, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της περασμένης σεζόν να έχουν ανανεώσει και με τις προσθήκες που έχουν γίνει ήδη οι Χαλκιάδες προσανατολίζονται στους στόχους και το «χτίσιμο» της νέας σεζόν.

Μάλιστα ο φιλόδοξος Βασίλης Τσιανάκας φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τονίζοντας μεταξύ άλλων, «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία. Είμαστε λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτό φαίνεται. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω της πανδημίας. Περίπου 150 μέρες. Μας έχει λείψει η μυρωδιά των αποδυτηρίων. Πλέον είμαστε στο γήπεδο. Έχουμε ξεκινήσει. Προσπαθούμε να χαρούμε αυτές τις πρώτες μέρες και τον αγωνιστικό μας χώρο. Θα είναι ένα νέο ταξίδι στην Α΄1 και εύχομαι να το απολαύσουμε, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο με την προσθήκη κάποιων νεαρών ταλαντούχων και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε όλοι μας ικανοποιημένοι».

Αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα του Μέγα Αλέξανδρου παρουσιάστηκαν και οι διοικητικοί Γιάννης Ζαχόπουλος (πρόεδρος) και team manager, Γιώργος Τασιόπουλος.

Ο πρόεδρος Γιάννης Ζαχόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας, «εμείς ξέροντας από πέρυσι πως θα αλλάξουμε κατηγορία, ως καλύτεροι τρίτοι της Β΄ ΕΠΣΛ, βάλαμε τον πήχη λίγο πιο ψηλά φέτος διότι γνωρίζουμε πως η κατηγορία έχει απαιτήσεις και πως εάν δεν κάνεις πρωταθλητισμό θα κινδυνέψεις. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή πήραμε ότι καλύτερο μας ζήτησε και υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων. Πήραμε παίκτες που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και θα δώσουν και άλλο έρεισμα στην ομάδα. Θα φέρουν ανταγωνιστικότητα. Περιμένουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του Ομίλου μας».

Ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Τασιόπουλος, «στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα συγκροτημένη, πειθαρχημένη, ανταγωνιστική και γενικότερα η κουλτούρα της ομάδας είναι να παράγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Κάναμε ότι χρειάστηκε για να ενισχυθεί η ομάδα ούτως ώστε να είναι ανταγωνιστική. Βάλαμε τον πήχη ψηλά φέτος. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας. Όλοι οι συντελεστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει και θα δείτε πως φέτος στους Χαλκιάδες θα παρουσιάσουμε πέρα από αγωνιστικά και ένα άλλο πρόσωπο ωραίο όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους στο οργανωτικό κομμάτι, στη παρουσία της ομάδας και στους αγώνες, τα οποία θα φανούν εν καιρό».


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Χαλκιάδων με το βάρος να πέφτει στο μοντάρισμα και το «χτίσιμο» ώστε να παρουσιαστεί ο Μέγας Αλέξανδρος ανταγωνιστικός και απόλυτα έτοιμος για το πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.


Την Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδος, ενώ ήδη ανακοινώθηκαν και οι τρεις πρώτες προσθήκες με τους Κώστα Τασιόπουλο (επιθετικό από τον Ατρόμητο Βαμβακούς), Διονύση Βόπη (αμυντικό μέσο από τον Ατρόμητο Βαμβακούς), Χρήστο Καρνάβα (επιθετικό από την Αναγέννηση Φαρσάλων) και Θοδωρή Βαρσάμη (αμυντικό από τον Κίσσαβο Συκουρίου) να αποτελούν τις πρώτες προσθήκες.

Αναμένονται και άλλες μεταγραφές σε όλες τις γραμμές με το απόλυτα ενεργό Δ.Σ. της ομάδος σε συνεργασία με τον κ. Τσιανάκα να «τρέχουν» τα μεταγραφικά ζητήματα.


Όσο αφορά το κομμάτι των φιλικών οι Χαλκιάδες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕ Κιλελέρ ενώ θα δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια με ανταγωνιστικές ομάδες τόσο της Α1 ΕΠΣΛ όσο και με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.


Αντώνης Ζαχόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία. Για τον Μέγα Αλέξανδρο φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά. Ενισχυθήκαμε αρκετά σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο, με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα σε θέσεις που πέρυσι πονούσε. Μετά από χρόνια επιστρέφουμε στην Α΄1 ΕΠΣΛ και θέλουμε να κάνουμε μια πορεία αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας».


Θοδωρής Βαρσάμης (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά σε όλους. Σε όλα τα σωματεία, στους παράγοντες, προπονητές και παίκτες. Προσωπικά επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια μετά από έναν μόλις χρόνο καθώς βλέπω πως γίνεται μια σωστή προσπάθεια σε γερές βάσεις».


Κώστας Τασιόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Με τη σειρά μου και εγώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Επιστρέφω στην ομάδα των Χαλκιάδων μετά από σχεδόν δέκα χρόνια. Γνώριμο το μέρος, η ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο και στη διοίκηση στην οποία διακρίνω μια πολλή όμορφη διάθεση για προσφορά. Μακάρι στο τέλος της σεζόν άπαντες να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Πηγή Φωτογραφιών και Δηλώσεων: Arenalarissa.gr