Νέο αθλητικό σωματείο με την ονομασία “ΑΠΙΔΑΝΟΣ”

“ΑΠΙΔΑΝΟΣ” είναι το νέο αθλητικό σωματείο που έλαβε “σάρκα και οστά”, με κύριο μέλημά του τον ποιοτικό αθλητισμό, τόσο στις αναπτυξιακές ηλικίες όσο και στις μεγαλύτερες.

Η φιλοσοφία των ανθρώπων του νέου σωματείου είναι η προσφορά αθλητισμού μέσω οργανωμένων επιστημονικών προγραμμάτων άθλησης, σύμφωνα με τις κινητικές ανάγκες των παιδιών, του ψυχικού τους κόσμου και της ανάγκης για παιχνίδι.

Προσδοκώντας την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και του οργανισμού ΟΠΑΚΠΑ , το νέο σωματείο έχει την διάθεση να βοηθήσει στην δημιουργία των προϋποθέσεων για αναβάθμιση και αύξηση της λειτουργικότητας του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, μέσω εύστοχων επισημάνσεων.

Για αυτό και πραγματοποιήθηκε πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Μάκη και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μπασαγιάννη Χρήστο, όπου ο Πρόεδρος του “ΑΠΙΔΑΝΟΥ” κ. Καραμητράκης Νικόλαος και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μπακαλόπουλος Γιώργος, εκθέσανε τις θέσεις του “ΑΠΙΔΑΝΟΥ”. Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τον κ.Εσκίογλου και τον κ. Μπασαγιάννη να χαιρετίζουν την δημιουργία του νέου σωματείου, να αφουγκράζονται τις θέσεις των υπευθύνων και να υπόσχονται ότι θα σταθούν δίπλα σε κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια!

Ο κ. Καραμητράκης και ο κ. Μπακαλόπουλος ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ.Εσκίογλου Μάκη και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μπασαγιάννη Χρήστο για το πραγματικό τους ενδιαφέρον.

Ο “ΑΠΙΔΑΝΟΣ” έχει ενεργοποιήσει το τμήμα κλασσικού αθλητισμού και θα ενεργοποιηθούν σταδιακά κι άλλα τμήματα.

Η Διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί τον κο Θοδωρή Χαμορούσο και το ΚΔΑΠ “ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ”, για την προσφορά αθλητικών T Shirts!

Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος : Γιώργος Μπακαλόπουλος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Τηλ. Επικοινωνία: 6980389790