Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Ηρακλή Λάρισας στο Στάδιο

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Ηρακλής Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι στα Φάρσαλα.

Πολύ θετικά τα πρώτα μηνύματα για το συγκρότημα του κ. Καπελιάνη καθώς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του κόντρα σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και είναι από τις υπολογίσιμες δυνάμεις είχε πολύ θετική εικόνα.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος στο προηγούμενο φιλικό είχε επικρατήσει της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ για τον Αχιλλέα ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων και ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Στάδιο μετά από έναν χρόνο όπου και έγιναν έργα αποκατάστασης στον τάπητα και το αρδευτικό σύστημα.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ως το τέλος του ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν κυρίως από το πλάι όμως οι καλές στιγμές του αγώνα ήταν λίγες.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 24′ όταν το σουτ του Φώτου έπειτα από σπάσιμο του Στοίνοβιτς έδιωξε με το κεφάλι ο Τλούπας πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 28′ ο Φώτος βρέθηκε απέναντι από τον Παρθένη όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς τον ανέκοψαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε.

Ο Αχιλλέας είχε ένα σουτ του Πλιάγκα το οποίο δεν βρήκε στόχο στο 30΄.


Ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου στο 35′ όταν το πλασέ του Γκιουρσάνη από πλάγια θέση έδιωξε με τις γροθιές ο Παρθένης.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό, τον Ηρακλή λόγω ετοιμότητας να έχει λίγο περισσότερο τη κατοχή, όμως οι παίκτες του Αχιλλέα κλείνοντας καλά τους χώρους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Το δεύτερο μέρος είχε χαμηλότερο ρυθμό όπως ήταν αναμενόμενο με τους δυο προπονητές να αλλάζουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζοντας και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή στο 75′ όταν έπειτα από σέντρα του Κατσάνακη ο Αλέξης Κομισόπουλος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι όμως ο νεαρός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 83′ με ένα σουτ του Γκιουρσάνη το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με απουσίες καθώς από τον Αχιλλέα Φαρσάλων έλειπαν οι Μπερσιάνης, Τζέκα, Αγγελόπουλος, Μπαιράμι και Μαργαρίτης.

Ενώ από τον Ηρακλή Λάρισας έλειπαν οι Παπαγιάννης, Τάρτας, Χριστίδης και Κακαβίτσης.

Δεδομένα ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων από την εικόνα της ομάδος στο πρώτο φιλικό κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος και αγωνίζεται στην Εθνικές κατηγορίες.

Πλέον ο Αχιλλέας Φαρσάλων δίνει βάση στην συνέχεια της προετοιμασίας και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη με την ΑΕ Μαυροβουνίου.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης, Τλούπας, Κομισόπουλος Γ., Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Κορδαλής, Πατσιούρας, Καναβός, Πλιάγκας, Παπακωνσταντίνου, Αναγνώστης.

Έπαιξαν και οι: Κουσιάς, Καρέντζος, Τσούλης Δ., Κυριαζόπουλος, Τσιανάκας, Γκουντόπουλος, Κομισόπουλος Αλ., Μούρι, Καραβαγγέλης.

 

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Ναρίνογλου, Αθανασιάς, Μπάμης, Χατζόπουλος, Ζαφειρίου, Στοίνοβιτς, Γκιουρσάνης, Φώτος

Έπαιξαν και οι: Χατζής, Παπαδάκος, Μπαλαμώτης, Χρηστακέας, Ζιάρρας, Βλαχάκης, Σπαθούλας, Παπαγεωργίου.