Μπορντό – Ναντ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

νόμιμες στοιχηματικέςΑναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με τη Μπορντό να υποδέχεται τη Ναντ στο «Ματμούτ Ατλαντίκ». Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές με άδεια στην Ελλάδα.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Αρκετά σκληροτράχηλο το πρόσωπο που έβγαλε την περασμένη σεζόν. Τερμάτισε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς και τα πήγαινε περίφημα, αφού απείχε 14 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και μόλις 4 βαθμούς από την 5η θέση. Αξιοσημείωτο πως έχανε αρκετά δύσκολα, καθώς μέχρι και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, σημείωσε 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και 9 ήττες. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, φαίνεται πως έχει αποδυναμωθεί μέχρι στιγμής.

Στις αφίξεις δεν ξεχώρισε κάποιο όνομα, ενώ αποχώρησαν ο φορ Καμανό (Λοκομοτίβ Μόσχας) και ο μέσος Σανγκαρέ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), παίκτες που ήταν αρκετά σημαντικοί.

ΝΑΝΤ: Ικανοποιητική ήταν η πορεία της πέρυσι στο Σαμπιονά, καθώς φαινόταν πως δεν θα είχε προβλήματα με τον υποβιβασμό, ακόμη και αν ολοκληρωνόταν κανονικά το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, τερμάτισε στην 13η θέση του πίνακα με 37 βαθμούς, ωστόσο το πρόσωπό της ήταν πιο επιθετικό από αυτό της Μπορντό, καθώς έκανε ρεκόρ 11-4-13. Στα φιλικά της προετοιμασίας, έβγαλε ικανοποιητικά δείγματα, ωστόσο δεν έδωσε ματς κόντρα σε αρκετά ποιοτικές ομάδες.

Η πιο δυνατή, ήταν η Άντερλεχτ, με την οποία έφερε 0-0. Στις μεταγραφές, απέκτησε τον αμυντικό Καστεγιέτο από τη Μπρεστ, ενώ έδωσε ως δανεικό τον μπακ Εβανγκελίστα (Μπραγκαντίνο) και πούλησε τον κίπερ Ντουπέ στην Τουλούζ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων, με τις δύο ομάδες να συγκεντρώνουν πέρσι τους ίδιους βαθμούς. Ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλογή στο κουπόνι opap live η ισοπαλία με τιμή 2.90 στη novibet. Ανακοίνωση: Ο κανονισμός εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύει να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναφέρουν “novibet bonus” κτλ και οι αναφορές σε χρηματικά ποσά. +21 Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.