“Σπρώχνουν” πλαστά 50ευρα στην αγορά της Λαμίας

Τους έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων – Τους αναζητούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκαν στην αγορά της πόλης νεαροί ρομά, Βουλγαρικής υπηκοότητας, οι οποίοι προσπαθούσαν να “σπρώξουν” πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι νεαροί πρέπει να είναι τέσσερις και δρουν ο καθένας ξεχωριστά ή σε δυάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν για “ψώνια” αρκετά καταστήματα κυρίως στο εμπορικό κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

Αν και στην αγορά μεταξύ των επαγγελματιών έπεσε “σύρμα” δυστυχώς κάποιοι επαγγελματίες την “πάτησαν” , αφού όταν κατάλαβαν ότι το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό, οι νεαροί πελάτες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε τον έναν από αυτούς με τη ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα να προσπαθεί να πάρει δύο καφέδες με πλαστό 50ευρο από το “Milk street coffee” στην οδό Αβέρωφ στη Λαμία. Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι πρόκειται για πλαστό χαρτονόμισμα. Ο νεαρός μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός το έβαλε στα πόδια και συναντήθηκε με έναν άλλον που τον περίμενε στην κατηφόρα της οδού Βενιζέλου.

Μέχρι όμως να έρθει η αστυνομία που ενημερώθηκε εξαφανίστηκαν. Αν και οι αστυνομικοί χτένισαν το κέντρο και την ευρύτερη περιοχή, δεν εντόπισαν κάποιον από τη σπείρα με τα πλαστά 50ευρα.

Αν δείτε νεαρό με αυτή την ασπρόμαυρη χαρακτηριστική μπλούζα, που ίσως κυκλοφορεί μαζί με έναν άλλον νεαρό με λευκή μπλούζα, κουρεμένο γουλί, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης “100”.

Πηγή: lamiareport.gr