Νέα διοίκηση και νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Στον πάγκο του Ολυμπιακού Αμπελιάς θα βρίσκεται την ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της DETOX Α’ ΕΠΣΛ ο Φώτης Πλίτσης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με το Σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Πλίτση. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες στο Νομό Λάρισας όπως τον Τύρναβο, τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, την ΑΕ Κιλελέρ ενώ στην επαρχία είναι γνωστός και από την περσινή θητεία του στην Δόξα Υπέρειας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται έπειτα από συνεννόηση του προπονητή με την διοίκηση να ανακοινωθούν οι συνεργάτες του καθώς και οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στο οποίο θα είμαστε αρωγοί όλοι και η διοίκηση αλλά και το χωριό”.

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν εκλέχθηκε νέο συμβούλιο στην ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς, ενώ οι ρόλοι στην νέα διοίκηση θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες Η απελθούσα διοίκηση πριν την λήξη της θητείας της, έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της και δήλωσε την έμπρακτη στήριξη της στην νέα διοίκηση. Επιπλέον ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα τα μέλη της νέας διοίκησης κατά αλφαβητική έχουν ως εξής:

1.Ακρίβος Ηλίας

2.Θλιβερός Άρης

3.Καλογερόπουλος Δημήτρης

4.Καρβούνης Κωνσταντίνος

5.Μπέης Βαλάντης

6.Μπέης Δημήτρης

7.Τσιλομήτρος Σπύρος