Κέλλας από Φάρσαλα: «Χρόνια πολλά σε όλους – Τα φοβικά σύνδρομα εξαλείφονται»

«Όλη η Ελλάδα και οι Ελληνορθόδοξοι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε σήμερα την Παναγία, την Προστάτιδα του Γένους καιστήριγμα της πίστης μας. Βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του λαού μας, η Υπεραγία Θεοτόκος συνιστά το προσωπικό καταφύγιο και τον συλλογικό προμαχώνα των Ελλήνων απέναντι σε κάθε δοκιμασία.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τα Φάρσαλα και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μετά το πέρας του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς την Παναγία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, προσθέτοντας:

«Όπως και κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, ευχόμαστε καιπροσευχόμαστε η Κυρία των Αγγέλων να σκεπάσει τη χώρα μας και όλο τον πλανήτη θεραπεύοντας όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία και εκριζώνοντας την απειλή του κορονοϊού».

Διπλή γιορτή για τα Φάρσαλα

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφερόμενος στην 139η επέτειο απελευθέρωσης των Φαρσάλων, σημείωσε:

«Μαζί με την Κοίμηση της Θεοτόκου γιορτάζουμε και την απελευθέρωση των Φαρσάλων από τον τουρκικό ζυγό και την προσάρτησή τους στο Ελληνικό Κράτος στις 15 Αυγούστου 1881. Οι Φαρσαλινές και οι Φαρσαλινοί, όπως και όλοι οι Θεσσαλοί, με την εργατικότητα και τον μόχθο τους συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάταση και την ανάπτυξη της πατρίδας.

Δεν ξεχνούμε τις θυσίες και την προσφορά των προγόνων μας. Τιμούμε το όραμά τους για μια Ελλάδα αυτοδύναμη, που θα ανακτήσει την ισχύ της και τον ρόλο που της αναλογεί στην Ανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα φοβικά σύνδρομα εξαλείφονται.

Εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και όλους».