Μπάγερν με 2.32 και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το εξαιρετικό σερί με τις μεγάλες αποδόσεις σταμάτησε στο χθεσινό παιχνίδι Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνεχίζω και σήμερα Παρασκευή (14/08) με στοίχημα από το Τσάμπιονς Λιγκ και το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Ελλάδα.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν. Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε 2η στη Λα Λίγκα, απώλεσε τον τίτλο και σε γενικές γραμμές παρουσιάζει νωθρό πρόσωπο μετά την πολύμηνη διακοπή. Αντίθετα, η Μπάγερν Μονάχου παίζει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, διαθέτει καλοδουλεμένο σύνολο και ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη μάχη των πάγκων, ο Κίκε Σετιέν παίρνει κάτω από τη βάση και ο Χάνζι Φλικ άριστα.

Η Μπαρτσελόνα για να έχει ελπίδες στο «Ντα Λουζ», θα πρέπει ο Μέσι να κάνει αψεγάδιαστο παιχνίδι. Θεωρώ, πως οι Βαυαροί υπερτερούν σε όλους τους τομείς και κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «μπλαουγράνα», δύσκολα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον ασταμάτητο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Περιμένω από την Μπάγερν να μπει δυναμικά στην αναμέτρηση, επιθετικά σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Πρώτο stoiximaγια σήμερα, να σκοράρει η γερμανική ομάδα και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 2.32 στην bet365.gr.

Με αρκετή δόση ρίσκου στο κουπόνι στοιχήματοςμου αρέσει να πετύχει +2 γκολ ο Λεβαντόβσκι σε τιμή 2.90 στη winmasters. Ο Τόμας Μίλερ κάνει απίθανα πράγματα, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους πασέρ στη φετινή σεζόν. Να μοιράσει Over 0.5 ασίστ προσφέρεται με 2.80 στη novibet

Πηγή: Μπάγερν με 2.32 και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ Sentragoal