Η θεατρική ομάδα ΠασπARTού σήμερα στα Φάρσαλα

Η θεατρική ομάδα ΠασπARTού παρουσιάζει το έργο της Δώρας Παπαδούλη: « Όρκοι Αγάπης» σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 στο Προαύλιο τιυ 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων – Ώρα έναρξης 21.30

Υπόθεση του έργου:

Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν  ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από τη πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.

Στη προσπάθεια τους να σώσουν το γάμο τους, αλλά κυρίως για να «εξευμενίσει» ο Σωτήρης τις ακόρεστες τάσεις απιστίας του, αποφασίζουν να χαλαρώσουν τους ασφυκτικούς δεσμούς του έγγαμου βίου τους και να λειτουργήσουν πιο απελευθερωμένα.

Τα πάντα πλέον επιτρέπονται και από τους δύο. Όμως τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η  Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και….

Μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού προβάλλονται οι προβληματισμοί των σύγχρονων ζευγαριών και οι κλυδωνισμοί του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.

Σκηνοθεσία: Ηλίας Παπαγιάννης

Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαμαντζής

Σκηνικά – κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη

Παίζουν: Βασίλης Σακκάς – Καλλιόπη Λαγκούρα

Κατασκευή σκηνικού: Περικλής Γεροκώστας

Σχεδιασμός αφίσας: Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου