Επιστρέφει με διπλό ρόλο στην Νίκη Κρήνης ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος

Ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος επιστρέφει στην Νίκη Κρήνης με διπλό αυτή την φορά ρόλο καθώς εκτός από ποδοσφαιριστής θα αναλάβει και τα ηνία του πάγκου της ομάδος.

Από “μικρός στα βάσανα” λοιπόν ο Μαργαριτόπουλος καθώς θα είναι ένας από τους πλέον νεαρούς προπονητές στις ομάδες του Νομού Λάρισας και θα διαδεχθεί στον πάγκο της Κρήνης τον Σάκη Τσιάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ της Νίκης Κρήνης, με περίσσεια χαρά, ανακοινώνει την συμφωνία για την επιστροφή στο “σπίτι” του,σε διπλό ρόλο,αυτόν του προπονητή και του ποδοσφαιριστή,ενός δικού μας παιδιού,του Θοδωρή Μαργαριτόπουλου. Το Δ.Σ αποφάσισε να τον εμπιστευτεί εν λευκώ για την τεχνική ηγεσία. Η σημερινή επιλογή βασίζεται στην πίστη πως ο Θοδωρής έχει όλα όσα χρειάζεται για να ηγηθεί, από την πρώτη του ημέρα στον πάγκο της ομάδας μας, μιας ταλαντούχας ομάδας που ευελπιστούμε να φέρει νέες επιτυχίες. Όσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες,αυτές είναι δεδομένες… αναμένουμε έχοντας υγεία,να μας προσφέρει αυτά που μπορεί απλόχερα, μαζί με τους συμπαίκτες του. Θοδωρή σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά σου, και σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες, και… γερό στομάχι!”