Παρουσιάστηκε ο νέος Αχιλλεας Φαρσάλων (αγωνιστική σεζόν)

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση και η Συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Φαρσάλων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν περάσει στην εποχή Νίκου Τσιανάκα στον προεδρικό θώκο της ομάδος.

Πρώτο και κύριο μέλημα της νέας Διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας τόσο με τον προπονητή της ομάδος κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο όσο και με τον περσινό κορμό κάτι που επετεύχθη στον απόλυτο βαθμό ενώ και οι κινήσεις των μεταγραφών ήταν κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Στόχος του φετινού Αχιλλέα όπως δήλωσαν τόσο οι άνθρωποι της Διοίκησης, όσο και το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο σαν μέλημά του έχει να χτίσει στέρεες και σταθερές βάσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Με σαφέστατο και ξεκάθαρο πλάνο και στόχους και με πολύ δουλειά ο Αχιλλέας Φαρσάλων θέλει με την επιστροφή στην φυσική του έδρα το ανανεωμένο και με νέο χορτάρι, Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα “ματώνει” στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και θα αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς και με σεβασμό στην ιστορία και την δυναμική του Συλλόγου.

Στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου της ομάδος αναλύθηκε το πλάνο, οι στόχοι και ο τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου, η σημαντικότητα που έχει για τον Αχιλλέα η επιστροφή στο Στάδιο και η στήριξη που περιμένουν οι κιτρινόμαυροι από τον κόσμο της ομάδος την νέα σεζόν.

Κλικ προπόνησης

Δηλώσεις

Δείτε τις δηλώσεις του του Προέδρου της ομάδος κ. Νίκου Τσιανάκα, του Αντιπροέδρου κ. Βασίλη Μπερσιάνη και του Γενικού Γραμματέα κ. Χρήστου Σκαντζούρη στην Συνέντευξη Τύπου της επίσημης παρουσίασης εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Δείτε τις δηλώσεις προπονητή της ομάδος κ. Χρήστου Καπελιάνη και του άμεσου συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλου στην Συνέντευξη Τύπου της επίσημης παρουσίασης εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Δείτε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδος Γιώργου Κομισόπουλου, Χρήστου Τλούπα και Δημήτρη Πλιάγκα στην Συνέντευξη Τύπου της επίσημης παρουσίασης εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ανανεώσεις

Με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ανανέωσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Θανάσης Τσούλης, Ντίνος Κατσανάκης, Χρήστος Μπερσιάνης, Δημήτρης Τσούλης, Γιάννης Πατσιούρας, Δημήτρης Αναγνώστης, Σωτήρης Παπακωνσταντίνου, Κώστας Κουσιάς, Σπύρος Παρθένης, Ανδρέας Καναβός, Μένιος Κυριαζόπουλος, Μάριος Μπαιράμι και Βαλάντης Μαργαρίτης.

Μεταγραφές – Προσθήκες

Ενώ οι κιτρινόμαυροι ενισχύθηκαν με τους εξής ποδοσφαιριστές: Δημήτρη Πλιάγκα, Άγγελο Κορδαλή, Δημήτρη Καρέντζο, Δημήτρη Αγγελόπουλο, Χρήστο Τζέκα.

Επίσης από την Ακαδημία Φαρσάλων οι νεαροί Άγγελος Τσιάνακας, Αχιλλέας Γκουντόπουλος και Σωκράτης Κατσανάκης