Φάλκενμπεργκ – Μάλμε Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Φάλκενμπεργκ να υποδέχεται στη «Φάλκον Άλκοχολφρι Αρένα» τη Μάλμε. Το ματς θα διεξαχθεί στις 15:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλους τους αγώνες της ημέρας στο livescore του Sentragoal.

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ: Η Φάλκενμπεργκ προετοιμάζεται για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία στο ματς με τη Χάμαρμπι. Μπορεί να μην είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με 33% κατοχή, όμως οι έξι προσπάθειες για γκολ που επιχείρησε την έκαναν επικίνδυνη στην αντίπαλη περιοχή. Είναι γεγονός πως τα παιχνίδια της φέτος προσφέρουν θέαμα. Χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία έχουν σημειωθεί συνολικά 20 γκολ, τα μισά εκ των οποίων ανήκουν στην ίδια. Δεν έχει κερδίσει στα έξι προηγούμενα ματς εντός έδρας, όμως είναι αήττητη στα δύο πιο πρόσφατα.

Εκτός λόγω τιμωρίας ο Μάτισεν (μέσος). Δε θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους οι Έρλαντσον (τερματοφύλακας), Εζέν (μπακ) και Κίζιτο (επιθετικός).

ΜΑΛΜΕ: Με… φόρα έρχεται η Μάλμε, η οποία στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι «σκόρπισε» με 4-1 τη Χέλσινγκμποργκ. Παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε, δεν πτοήθηκε σε καμία περίπτωση, είχε τον έλεγχο με 61% ποσοστό κατοχής και πραγματοποιώντας 21 σουτ, με 10 στο στόχο, ήταν δεδομένο ότι θα σκόραρε. 24 γκολ έχουν καταμετρηθεί στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις, με την ίδια να έχει σημειώσει τα 18. Ταξίδεψε στην έδρα της Φάλκενμπεργκ προερχόμενη από τρία ματς δίχως ήττα μακριά από το «σπίτι» της.

«Παίζεται» η παρουσία του Νίλσεν (αμυντικός). Δύσκολα θα προλάβει εκτός απροόπτου ο Μπένγκτσον (αμυντικός).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μάλμε είναι το φαβορί και δύσκολα θα πέσει θύμα έκπληξης. Αναμένεται να μπει δυναμικά στην αναμέτρηση, επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος ΟΠΑΠ, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο σε τιμή 1.83 στη winmasters

Πηγή: Φάλκενμπεργκ – Μάλμε Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά Sentragoal