Περί παρανόησης…

Σε συνέχεια του θέματος με τίτλο Μ. Χαρακόπουλος: “Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι στην “Αρωγή” που δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας στις (04/08), σε σχετικό δελτίου τύπου από τον βουλευτή, διευκρινίζουμε ότι το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης, ουδεμία σχέση έχει με αυτό της Αρωγής Θεσσαλίας, κατόπιν αιτήματος της πρώτης, που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχείς παρερμηνείες.

Αναλυτικά

“Σε συνέχεια μιας σειράς αναρτήσεων και δημοσιευμάτων σε ειδησεογραφικά site της Λάρισας, και όχι μόνο, που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχείς παρερμηνείες, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με αυτό της Αρωγής Θεσσαλίας, το οποίο εμφανίζεται στα προαναφερόμενα ρεπορτάζ να σχετίζεται με θέματα διεκδίκησης δεδουλευμένων των εργαζομένων και φιλοξενίας κρουσμάτων από Covid-19 στη Λάρισα.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα σας παρακαλούσαμε θερμά σε θέματα που δημοσιεύετε σχετικά με την Αρωγή Θεσσαλίας, να συμπεριλαμβάνετε και στον τίτλο, αλλά και εντός του ρεπορτάζ, την πλήρη επωνυμία «Αρωγή Θεσσαλίας», καθώς χωρίς την αναφορά και του γεωγραφικού προσδιορισμού δημιουργείται παρανόηση που εγείρει ζήτημα δυσφήμισης”.

φωτο αρχείου