Στο “οπλοστάσιο” της Κρήνης το “πολυβόλο” Καρπέτης!

Σε μία ηχηρή μεταγραφή για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας προχώρησε η Νίκη Κρήνης, μιας και συμφώνησε με τον Σπύρο Καρπέτη.

Έτσι η Κρήνη βάζει στο “οπλοστάσιο” της ένα “πολυβόλο” που αναμένεται να την βοηθήσει σημαντικά.

Ο πρώην επιθετικός του Σ.Σ. Ραψάνης, Ανάβρας και Χειμάρρου Μαρμαρίνης αναμένεται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή των “μπλε”.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου Αρτινού στράικερ, Σπύρου Καρπέτη! Τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε σε Ραψάνη, Ανάβρα και Μαρμαρίνη, απ’όπου και τον αποκτήσαμε! Ενδεικτικά και μόνο τις τελευταίες 2 σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 πέτυχε 18 και 12 γκολ αντίστοιχα, μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω Covid-19!
Στην ομάδα μας δεν το φέρνουν ούτε τα χρήματα(όπως άφησαν να εννοηθεί κάποιοι!), ούτε οτιδήποτε άλλο…τον φέρνει το καλό κλίμα που έμαθε ότι υπάρχει,και οι φίλοι του! Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα και καταστάσεις! Kαλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Κρήνης!!! Με υγεία, είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσεις τα μέγιστα για την επίτευξη των ομαδικών και ατομικών στόχων!».

*φωτο arenalarissa.gr