Με θεατρική παράσταση ξεκίνησε ο Πολιτιστικό Αύγουστος στα Φάρσαλα

Την αυλαία άνοιξαν χθες οι εκδηλώσεις του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων, με την θεατρική παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”, ενόψει του πολιτιστικού Αυγούστου 2020. Από νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Κορονοιού. Υποδειγματική ήταν η συμπεριφορά των πολιτών καθώς με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης οι θεατές παρακολούθησαν την παράσταση με τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφάλειας. Από τους θεατές ένας μεγάλος αριθμός είχαν κάνει ηλεκτρονική προ κράτηση μέσω της εφαρμογής του ΟΠΑΚΠΑΔΦ Οpen1/Βooking https://booking.open1.eu/farsala/politistikos_augoustos2020 οι υπόλοιποι δήλωσαν τα στοιχεία τους κατά την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης.

H θεατρική αυτή παράσταση αποτέλεσε το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού καθώς έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Μ. Ευϋδρίου « ΜΕΛΙΝΑ » όπως και στους συντελεστές της παράστασης. 

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με θερινό κινηματογράφο και μουσικές βραδιές. 

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Φαρσάλων http://www.farsala.gr/component/k2/item/4235-politistikos-aigoustos-2020 στο Facebook οργανισμού https://www.facebook.com/opakpadf.gr