Επιστρέφει στην κορυφή η Νόρκεπινγκ 

Προγνωστικά Νόρκεπινγκ – Μίαλμπι με Winmasters  

Αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Νόρκεπινγκ να υποδέχεται στο «Εστχεταπόρτεν» τη Μίαλμπι. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ: Κόντρα σε μία Φάλκενμπεργκ που βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, η Νόρκεπινγκ πήρε μονάχα την ισοπαλία μετά το τελικό 3-3. Είχε την κατοχή της μπάλας και συνολικά 17 προσπάθειες, παρόλα αυτά χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να μην ηττηθεί. Είναι από τις ομάδες που προσφέρουν θέαμα στα παιχνίδια τους, δεν είναι τυχαίο ότι στα έξι τελευταία της ματς έχουν σημειωθεί συνολικά 22 γκολ, 13 εκ των οποίων είναι δικά της.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τη Νόρκεπινγκ ενόψει της αναμέτρησης με την Μίαλμπι.

ΜΙΛΑΜΠΙ: Στην ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Κάλμαρ «κόλλησε» την περασμένη αγωνιστική η Μίαλμπι. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αν απέφευγε να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό. Δεν είχε την μπάλα στα πόδια της (46% κατοχή), ενώ είχε μόλις τέσσερα σουτ στο στόχο. Επιθετικά είναι καλή, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα πέντε από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια της. Εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο ματς, ενώ δεν έχει κερδίσει τη Νόρκεπινγκ στα τρία τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος ο Γέσπερ Γκούσταβσον (μέσος).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νόρκεπινγκ έχει σαφέστατο προβάδισμα και περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Σε χαμηλά επίπεδα ο άσος στο πάμε στοίχημα, ανεβάζουμε απόδοση με το ασιατικό χάντικαπ στο -1 γκολ σε τιμή 1.66 με εγγραφή στη winmasters.

Πηγή: Sentragoal.gr