Προγνωστικά 27/07/2020 Μίαλμπι – Κάλμαρ με Bet365

Αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Μίαλμπι να υποδέχεται στο «Στραντβάλεν» την Κάλμαρ . Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στο opap live

ΜΙΑΛΜΠΙ: Τραγική εμφανίστηκε εντός έδρας κόντρα στην Έλφσμποργκ την περασμένη αγωνιστική, όπου έχασε με το βαρύ 5-0. Πολλά τα αμυντικά της κενά στο πρώτο μέρος, τα οποία χάρισαν 4 γκολ στους φιλοξενούμενους, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Σέλβεσμποργκ, η οποία δείχνει εντελώς διαφορετική από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Βαθμολογικά βέβαια παραμένει σε αξιόλογο επίπεδο, αφού βρίσκεται στην 10η θέση με 13 βαθμούς.

Σημαντική η απώλεια του βασικού Νίλσον (αμυντικός), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

ΚΑΛΜΑΡ: Έβγαλε χαρακτήρα μετά από πολύ καιρό και μάλιστα κόντρα στην ποιοτική Σίριους την περασμένη αγωνιστική. Αν και στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και στο 49ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ, ανέβασε άμεσα στροφές και δικαιώθηκε στο 80’, όπου διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1. Αυτός ήταν και ο πρώτος της βαθμός μετά από 6 συνεχόμενες ήττες. Άξιο αναφοράς βέβαια ότι οι 5 τελευταίες της ήττες, ήταν μονάχα με ένα γκολ διαφορά. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 7 βαθμούς (2-1-7). Έφερε 5 Over και 5 G/G στα 7 τελευταία της ματς.

Πολλά τα προβλήματα απουσιών. Αμφίβολος να αγωνιστεί ο Νούρι που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς. Παραμένουν εκτός μάχης οι Λέφκβιστ (αμυντικός), Γιόχανσον (μέσος) και Φρέλινγκ (φορ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μίαλμπι θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, τη στιγμή που η Κάλμαρ συνεχίζει να προβληματίζει. Ο άσος προσφέρεται σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα, με το 2.20 στη Bet365.