FIFA 19: Η «κατάρα» του εξώφυλλου χτύπησε ξανά…

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κιλιάν Μπαπέ με τους Μάρκο Ρόις και Εντέν Αζάρ; Και τους τέσσερις, αλλά και ακόμη περισσότερους, φαίνεται να τους κυνηγά η «κατάρα» του εξώφυλλου σε βιντεοπαιχνίδι!

Ο Μπαπέ, τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του αστράγαλο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση απέναντι στην Αταλάντα (12/8) για τα προημιτελικά του Champions League να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι δημιουργοί του FIFA 21, η EA Sports, είχε ανακοινώσει πως το εξώφυλλο του παιχνιδιού θα κοσμεί ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2017 είχε επιλεγεί ο Μάρκο Ρόις της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Διαδοχικοί τραυματισμοί περιόρισαν τις εμφανίσεις του μόλις στις 24 σε όλες τις διοργανώσεις – αρκετές εξ αυτών ως αλλαγή.

Αλλά και στο FIFA 19, όταν η EA Sports είχε επιλέξει την εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλύτερα. Μπορεί ο Πορτογάλος να μην τραυματίστηκε, ωστόσο αναγκάστηκε να «συρθεί» στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες για βιασμό! Η εταιρεία εν τέλει κατέληξε στους Νεϊμάρ, Κέβιν Ντε Μπρόιν και Πάουλο Ντιμπάλα.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ επιλέχθηκε και για το FIFA 20 αλλά και αυτή η επιλογή αποδείχθηκε ατυχής, καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα νομικής φύσης! Στη θέση του Νεϊμάρ μπήκε ο Εντέν Αζάρ που μόλις είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος πρώην άσος της Τσέλσι πραγματοποίησε φέτος τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του, χάνοντας πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών…

Πηγή: topontiki.gr