Θερινός κινηματογράφος στο Σχολικό Μουσείο Βρυσιών από τους Ενεργούς πολίτες

Οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων τηρώντας την υπόσχεσή τους για «θερινό σινεμά» διοργανώνουν την Πέμπτη 23/7, στις 9.30μμ, την προβολή της ταινίας «Τζαμάικα» του Ανδρέα Μορφονιού, στο προαύλιο του Σχολικού Μουσείου στα Βρυσιά.

Πρόκειται για μια ταινία με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Αννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου. Η υπόθεση αφορά σε δύο αδέρφια που έχουν χαθεί για κάποιο λόγο στο παρελθόν και ξαναβρίσκονται στην κηδεία της μητέρας τους. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά μια σειρά από γεγονότα που δείχνουν  ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις…

Στην ταινία θα δούμε να συμμετέχουν και πολλοί άλλοι πολύ γνωστοί ηθοποιοί.

Ο Ανδρέας Μορφονιός είναι ο γνωστός σκηνοθέτης των επιτυχιών «Ευτυχισμένοι μαζί», «Άκρως οικογενειακό», «Ήρθε και έδεσε», «Το σόι σου» και πολλών άλλων σειρών της νεοελληνικής τηλεόρασης με υψηλή θεαματικότητα και που με μεγάλη χαρά έδωσε την άδεια για την προβολή της ταινίας του, στον δραστήριο σύλλογο των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων.

Είναι μια κινηματογραφική παραγωγή, πολύ προσεγμένη τεχνικά, όπως και οι ερμηνείες των ηθοποιών.

Μια όμορφη ταινία που αφορά σε πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται για τις επιλογές μας και στην στάση μας απέναντι στο δώρο που λέγεται ζωή.

Κρατώντας τις αποστάσεις λοιπόν και έχοντας διάθεση για «σινεμά», την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, επισκεφτείτε το Σχολικό Μουσείο στα Βρυσιά. Στην είσοδο οι υπεύθυνοι του συλλόγου, θα σας προσφέρουν όπως και πέρυσι, δροσερό νεράκι και γευστικό ποπ κορν.

το επίσημο τρέιλερ της ταινίας