Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: 30 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει

Με ανακοίνωση της η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων γνωστοποιεί την συνέχιση της λειτουργίας της για 30ο σερί χρόνο.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση: Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει με γνώμονα την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρόνια για εμάς γιατί θα διανύσουμε στον 30ο χρόνο από την ίδρυση της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων.

Έτσι λοιπόν η χρονιά που έρχεται αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις με συνεργασίες ανθρώπων καταξιωμένων στον χώρο του ποδοσφαίρου και πολλές άλλες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην Ακαδημία μας είναι παιδαγωγοί μιας και είναι απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας και με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Πολλοί από τους αθλητές μας και σε αρκετά νεαρή ηλικία έχουν πλαισιώσει την αντρική μας ομάδα όπου θα αγωνίζεται και φέτος στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο κύριος στόχος των Ακαδημιών μας είναι η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από τα τμήματα υποδομής και την αντρική ομάδα ώστε να πλαισιώσουν μετέπειτα την μεγαλύτερη ομάδα της Επαρχίας Φαρσάλων και μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του Νομού Λάρισας τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.

Μέσα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων αρκετά παιδιά έχουν αναδειχθεί και έχουν ακολουθήσει ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο προς τα παιδιά μας!!!