Για τα εν εξελίξει έργα της Περιφέρειας στα Φάρσαλα συζήτησαν Αγοραστός – Εσκίογλου

Για τα εν εξελίξει έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην επαρχία Φαρσάλων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την παρουσίαση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Εσκίογλου ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου από το ύψος των Χαλκιάδων μέχρι και την διασταύρωση της οδού με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, ενώ επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στην καθοριστικής σημασίας συμβολή του στο θέμα της κατασκευής νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος Φαρσάλων «είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω δια ζώσης τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησαν σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι του οδικού άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, λίγο έξω από την πόλη μας. Επιπρόσθετα, η εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων για την ολοκλήρωση της μελέτης του νέου δρόμου από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τα Φάρσαλα, ήρθε επίσης σε χρόνο ρεκόρ, μόλις μερικούς μήνες από τη στιγμή που ο κ. Αγοραστός με πρωτοβουλία του ανέλαβε να δρομολογήσει ένα βαλτωμένο για δεκαετίες έργο. Οι εξελίξεις δικαιώνουν τον περιφερειάρχη και είμαι βέβαιος πως με αποφασιστικότητα θα έρθουν και τα επόμενα βήματα ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους έναν σύγχρονο, λειτουργικό και προπαντός ασφαλή δρόμο που θα μας συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού. Μιλήσαμε επίσης και για τις εργασίες του νέου κυκλικού κόμβου που ολοκληρώνεται αλλάζοντας την εικόνα της εισόδου των Φαρσάλων από τη Λάρισα. Χαίρομαι που η συνεργασία μας προχωρά απρόσκοπτα και αποτελεσματικά προς όφελος της κοινωνίας».

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» εκ μέρους του δήμου Φαρσάλων συμμετείχε και η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή.