Διακρίσεις για την Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ” στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κ16 & Κ18 – Αντίξοες οι συνθήκες προπόνησης

Η Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ” συμμετείχε στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ16 & Κ18.

Η αθλήτρια Εύα Σουφλέρη κατέλαβε την 1η θέση στην δισκοβολία των κορασίδων με βολή στα 40,78 μέτρα.

Η Σπυριδούλα Γκομοσίδη την 1η θέση στην σφαιροβολία κορασίδων με βολή στα 11,04 μέτρα, ενώ η ίδια κατέλαβε την 3η θέση στο ύψος κορασίδων με επίδοση 1,44 μέτρα.

Η Διαμαντούλα Μαγαλιού κατέλαβε την 3η θέση στο μήκος κορασίδων με άλμα στα 5,02 μ. και την 14η θέση στα 100 μ. με επίδοσή 14,66 sec.

2η θέση στο μήκος των παμπαίδων για τον Αλέξανδρο Γεροβασίλη με επίδοση 5,22μ και 6η θέση στα 80 μ. της ίδιας κατηγορίας για τον ίδιο αθλητή.

Η Εύα Χαμορούσου συμμετείχε στην κατηγορία των παγκορασίδων Α’ και των κορασίδων, κατέλαβε την 3η θέση και την 4η θέση στο μήκος και στις δυο κατηγορίες με επιδόσεις σα 4,60 μ. και σττα 4,7 μ. αντίστοιχα. Επίσης κατέλαβε την 12η θέση στα 80 μέτρα στις ΠΚ Α με επίδοση 11,91 δευτ. και την 15η θέση στα 100 μ. των κορασίδων με επίδοση 14,66 δευτ.

Η Κυριακή Τουρμούσογλου στις ΠΚ Α κατέλαβε την 18η θέση στα 80 μ. με χρόνο 12,45 δευτ. και την 11η θέση στο μήκος των ΠΚ Α με επίδοση 3,61 μ.

Η Έλενα Βασιλείου κατέλαβε την 4η θέση στο μήκος των ΠΚ Α με επίδοση 4,41 μέτρα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπακαλόπουλος, συγχαίρει τα παιδιά που εκπροσώπησαν επάξια τον Φαρσαλινό κλασικό αθλητισμό και να φέρει το εξής:“Έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές στις αντίξοες γηπεδικές συνθήκες που επικρατούν στο δημοτικό μας στάδιο και αποτελούν τροχοπέδη στην εξαιρετική πρόοδο των αθλητών του στίβου και πηγή τραυματισμών. Οι ίδιοι οι αθλητές κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για την προετοιμασία του χώρου άθλησης τους, όπως να φέρουν ιδιόκτητο σκαπτικό μηχάνημα για την προετοιμασία της άμμου στα δυο σκάμματα και να εφαρμόζουν τους αυτονόητους κανόνες υγιεινής μαζεύοντας μέχρι και τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά που χρησιμοποιούν ανεγκέφαλοι νεαροί και νεαρές, μετατρέποντας το χώρο άθλησης του άλματος σε ύψος και συγκεκριμένα το στρώμα, σε υπαίθρια ερωτική φωλιά”.