Κάνε κράτηση σε χώρους του Δήμου Φαρσάλων – Πρωτότυπη εφαρμογή από τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) ανταποκρινόμενος στις βασικές ανάγκες της επικαιρότητας θέτει σε εφαρμογή τη νέα πλατφόρμα κρατήσεων δημοτικών χώρων τo Open1|Booking .

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. Μπασαγιάννης Χρήστος ανάφερε τα εξής: «Για πρώτη φορά ο Δήμος Φαρσάλων με του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) εισάγει ένα καινούριο σύστημα δίνοντας τη δυνατότητα διαχείρισης συγκεκριμένου αριθμού ανθρώπων που κάνουν χρήση ενός χώρου καθώς και την δυνατότητα ιχνηλάτησης ενδεχόμενων κρουσμάτων covid, που επισκέφθηκαν τον αντίστοιχο χώρο. Επίσης δίνεται η δυνατότητα για την πιο αποτελεσματική και χρηστή λειτουργία καθώς και την επιτήρηση των δημοτικών χώρων»

Η πλατφόρμα διατίθεται μέσω cloud και συνδέει τους πολίτες, συλλόγους και σωματεία που θέλουν να κάνουν κράτηση για ατομική ή συλλογική χρήση ενός χώρου (αθλητικού, πολιτιστικού κλπ) με τους δημοτικούς χώρους που υπάρχουν προς διάθεση, αλλά πρέπει να εναρμονιστούν με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα πρόληψης της εξάπλωσης του covid.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή στον Δήμο Φαρσάλων λειτουργεί για τους εξής χώρους :

  • Αίθουσα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου
  • Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Πολιτιστικού Κέντρου
  • Κλειστό Γυμναστήριο
  • Γήπεδα Τέννις 
  • Γήπεδα 5×5 (οδός Βόλου)  

Το σύστημα είναι απλό στην χρήση, δεν χρειάζεται εκπαίδευση και λειτουργεί σε κινητές και σταθερές συσκευές για όλους τους χρήστες.

Ο σύνδεσμος (link) κρατήσεων είναι ο εξής :

booking.open1.eu/farsala 

Οι σύλλογοι και τα σωματεία  θα επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα για την κοινοποίηση των συνδέσμων (link) που έχουν δημιουργηθεί εξειδικευμένα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2491350141, 2491350116