Ολοκληρώθηκε η εποχή Ανδρεόπουλου στον Ατρόμητο Βαμβακούς μετά από έξι έτη

Σε μια νέα εποχή μπαίνουν ο Ατρόμητος Βαμβακούς και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδος κ. Χρήστος Ανδρεόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα μετά από έξι συναπτά έτη οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν συναινετικά την συνεργασία τους και να προχωρήσουν σε χωριστούς πλέον δρόμους.

Ο Χρήστος Ανδρεόπουλος πέτυχε με τους μπλε δυο ανόδους από την Γ ΕΠΣΛ στην Β ως πρωταθλήτρια ομάδα και από την Β ΕΠΣΛ στην Α1 ΕΠΣΛ όπου και αγωνίζεται ο Ατρόμητος μέχρι και σήμερα.

Οι δυο πλευρές έλυσαν συναινετικά την συνεργασία τους με εκατέρωθεν ευχαριστίες.

Η Διοίκηση του Ατρόμητου Βαμβακούς ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Ανδρεόπουλο για την άψογη συνεργασία μας σε πολλά επίπεδα επί έξι συνεχόμενα έτη.

Ο κ. Ανδρεόπουλος αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ευελπιστούμε οι δρόμοι μας να συναντηθούν στο μέλλον καθώς οι πόρτες μας είναι ανοικτές για αυτόν.

Ενώ και ο κ. Ανδρεόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μας τόνισε τα εξής: “Στην Βαμβακού έζησα έξι πολύ όμορφα χρόνια, οι σχέσεις που χτίσαμε ήταν πραγματικά οικογενειακές και αυτό δεν είναι κλισέ.

Ήμασταν όλοι μαζί μια οικογένεια με πολλές χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα έξι χρόνια και βρέθηκαν στο Δ.Σ. της ομάδος.

Ιδιαίτερα όλους του συμβούλους για την στήριξη τους στις κατά περιόδους δύσκολες στιγμές που συνάντησα.

Όλους τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά των Ακαδημιών και όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα στην ομάδα.

Θα κρατήσω αποκλειστικά τις πολύ όμορφες αναμνήσεις, εύχομαι στον Ατρόμητο τα καλύτερα και ευελπιστώ να βρεθούμε ξανά στο μέλλον.»

Ανόδους από Γ σε Β ΕΠΣΛ ως πρωταθλητής και από Β σε Α1 ΕΠΣΛ ξεκινά ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν