Άνοδο στην Α1′ ΕΠΣΛ για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Χαλκιάδες καθώς ο ιστορικός Μέγας Αλέξανδρος εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδος κ. Ιωάννη Ζαχόπουλο μας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση και την δικαίωση του με την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Επίσης μας τόνισε ότι εντός της εβδομάδος αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με σκοπό τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως μας τόνισε οι Χαλκιάδες θα πορευτούν με τον κ. Βασίλη Τσιανάκα στο τιμόνι τους και στην Α1′ ΕΠΣΛ κατηγορία ενώ στόχος είναι η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί η άνοδος. Επίσης ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί κάποιοι επικείμενοι μεταγραφικοί στόχοι με σκοπό την άμεση ενίσχυση της ομάδος ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Σίγουρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καλύτερα μετά την συνάντηση όπου θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας. Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε από τους “ροσονέρι” και αφορά το κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ με τον Γιώργο Τασιόπουλο να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο. Ο κ. Τασιόπουλος είναι πρώην ποδοσφαιριστής των Χαλκιάδων και πλέον αρωγός στην νέα αυτή προσπάθεια.