ΕΠΣΛ και DE-TOX για 4η χρόνια μαζί

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρεία DE-TOX cafe για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία DE-TOX cafe αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια της Διοίκησης της Ένωσης για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική της προσφορά, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.
Το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των 18 ομάδων, όπως διαμορφώθηκε με απόφαση του ΔΣ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ονομάζεται από σήμερα Α’ DE-TOX.

Η εταιρεία DE-TOX cafe συστήθηκε στο κοινό της Λάρισας το 1998 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες cafe με δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη από το 2013 όταν άνοιξε και το πρώτο street cafe. Μια εταιρεία που έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και στηρίζοντας οργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Μεσσή για τη διαχρονική υποστήριξή του στην ΕΠΣΝ Λάρισας και επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες για την προβολή αυτής της συνεγασίας.

Καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι (ομάδες, δημοσιογράφοι, παρατηρητές, διαιτητές κλπ) με την ΕΠΣΝ Λάρισας να μνημονεύουν εφεξής την κατηγορία ως Α’ DE-TOX, όπως αυτό προβλέπεται και στη προκήρυξη του πρωταθλήματος της Ένωσης.