Στο πλευρό των πασχόντων από τη νόσο του Crohn  με προσωπική δωρεά  Κώστας  Αγοραστός, Χρήστος  Καλομπάτσιος και Νίκος Λιούπας

Στο πλευρό των πασχόντων από τη νόσο του Crohn, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και οι αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Καλομπάτσιος και Νίκος Λιούπας. Ανταποκρινόμενοι σε αίτημα του Συλλόγου Ατόμων με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΝΦΕ), ο Κώστας Αγοραστός και οι δύο αιρετοί προσέφεραν στην νεοσύστατη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έξι πολυθρόνες αιμοληψίας βαρέως τύπου καθώς και είδη καθαριότητας και υγιεινής για τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο διοικητής του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός και το προσωπικό της Μονάδας Εγχύσεων της Κλινικής, ευχαριστώντας τους δωρητές για την έμπρακτη στήριξη στο δύσκολο έργο τους. «Στηρίξατε το δημόσιο τομέα υγείας σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ όλους εκείνους που παρουσιάζονται ως πιο ευαίσθητοι και προοδευτικοί» ήταν τα λόγια με τα οποία υποδέχτηκε την προσφορά του εξοπλισμού ο διευθυντής της Μονάδας Εγχύσεων Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γιώργος Παρούτογλου.

«Ανήκουμε στους ανθρώπους. Προσφέρουμε εξοπλισμό στη Μονάδα Εγχύσεων της Γαστρεντερολογικής Κλινική, για την καλύτερη φροντίδα και θεραπεία των ασθενών με Crohn στη Θεσσαλία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τους γιατρούς και το προσωπικό μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον άνθρωπο, η ελπίδα και η αγάπη για τη ζωή. Σε μια δύσκολη εποχή, νιώθω πιο αισιόδοξος και περήφανος για τους ανθρώπους της προσφοράς. Ευχαριστούμε τους πάσχονες από τη νόσο του Crohn  στη Θεσσαλία που μας εμπιστεύτηκαν με  το αίτημά τους» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.