Έφυγε από την ζωή ο Αλέκος Λαχανάς – Θλίψη στον αγροτικό κόσμο

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας και της Λάρισας σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγροτοσυνδικαλιστή και μέλους της ΕΟΑΣΝ Λάρισας Αλέκου Λαχανά.

Ο Αλέκος Λαχανάς υπήρξε ενεργός αγροτοσυνδικαλιστής της ΕΟΑΣΝΛ και συμμετείχε ενεργά στο αγροτικό κίνημα. Την περασμένη Δευτέρα (22/06) ήταν ένας εκ των πέντε αγροτών από τον ν. Λάρισας που συμμετείχε στη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στο Υπουργείο στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΑΣΝΛ: Το Δ.Σ. της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνει τον θάνατο του Αντιπροέδρου της και Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου και πρώην Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Πηνειού Αλέκου Λαχανά. Ο Αλέκος υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια πρωτοστάτης των αγροτικών κινητοποιήσεων και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τον πρωτογενή τομέα από όλες τις θέσεις που κατείχε.
Η ΕΟΑΣΝΛ θα συνεχίσει να παλεύει εις μνήμην του για αυτά που πίστευε ο φίλος Αλέκος απαραίτητα για τον πρωτογενή τομέα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε Αλέκο…….